Hier vier je Valentijnsdag in Den Haag

Er hangt liefde in de lucht! Valentijnsdag staat namelijk voor je het weet weer om de hoek en ook in onze mooie hofstad vieren we de dag van de liefde. Waar je moet zijn om Valentijn te vieren? Lees snel verder voor een onvergetelijke dag. Bij deze hotspots vier je Valentijnsdag in Den Haag!

Valentijnsdag vieren Den Haag - Valentijn vieren Den Haag

#1 Restaurant Milu – Liefde in elke hap!

Bij Milu draait alles om de liefde en dat proef je in hun speciale Valentijnsgerechten. De hartjesballonnen zweven door de lucht en de sfeer is doordrenkt  met romantiek. Geniet samen van heerlijke hapjes, waaronder mijn persoonlijke favoriet – de bao bun. Zacht, vol smaak, en perfect om te delen. De uitgebreide gin-en-tonickaart voegt een sprankje pit toe aan je avond. Valentijn vieren doe je hier!

Adres: Driehoekjes 15

#2 ByAmi – Een liefdesspektakel om te delen!

Bij ByAmi draait het om quality time zonder afleiding. Het “Valentine Shared Arrangement” is een feest van liefde op je bord, beginnend met een “Love Aperitief” en eindigend met een verrassingsdessert van Cupido. Een romantisch diner speciaal voor jou en je geliefde, zonder concessies. Proost op de liefde en geniet van elkaars gezelschap in de warme ambiance van ByAmi, bovendien is ByAmi ook nog niet heel lang open dus het is ook de moeite waard om deze nieuwe hotspot even te ondekken! 

Adres: Prinsestraat 5a

#3 Blue Blood – Een chique draai aan liefde!

Voor een chique en exotische ervaring is Blue Blood in het Hilton Hotel de place to be om Valentijnsdag te vieren in Den Haag. Hier proef je een verrassende combinatie van Peruviaanse en Japanse smaken – een combinatie van verse vis en zoete mango vermengd met de krachtige smaken uit Japan. Voor Valentijnsdag bieden ze een speciaal 4-gangen diner met een welkomstdrankje en bonbons . Ze bieden ook een overnachting voor de totale verwennerij!

Adres: Zeestraat 35

#4 Goed Volck – Gezelligheid zonder poespas!

Niet op zoek naar toeters en bellen, maar gewoon gezelligheid en lekker eten? Goed Volck op de Denneweg heeft het allemaal. Met een breed scala aan internationale en Nederlandse gerechten, bereid met seizoensgebonden producten, is dit de perfecte plek voor een ontspannen avondje uit. Geen franje, gewoon goed eten, goede drankjes, fijne bediening en een geweldige sfeer.

Adres: Hooistraat 1

Welke plek je ook kiest, deze hotspots in Den Haag beloven een Valentijnsdag vol liefde, smaak en onvergetelijke momenten. Reserveer snel, want de liefde net zoals in het echte leven wacht niet!

Mis je een restaurant in dit lijstje waar je leuk Valentijsdag kunt vieren in Den Haag? Laat het ons weten en wie weet voegen wij hem toe. Happy Valentijn!

Volg The Daily Dutchy ook op FacebookTwitterPinterest en Instagram!