Vers van de pers | De Kaasbar van Amsterdam

Als je bij deze hotspot naar binnen loopt, mag je best roepen: “Ik wil kaas!”De dromen van alle kaasliefhebbers komen namelijk bij de kaasbar in hartje Amsterdam uit. Dit is tevens de eerste Kaasbar van Nederland. Waar je bij sushirestaurants wellicht gewend bent om sushi van de lopende band te eten, doe je dat hier met kaas. Benieuwd? Wij delen alle ins & outs! 

kaasbar Amsterdam Ik wil kaas!

De populaire banketbakkerij De Taart van m’n Tante’ aan de Ferdinand Bolstraat is helaas niet meer… Na maar liefst dertig jaar was het deeg op en is er plek gemaakt voor de Kaasbar van Nederland.

“Wij willen Amsterdammers op een toegankelijke manier laten genieten van al het moois wat Nederland heeft te bieden op het gebied van kaas” Mark Noe | Initiatiefnemer Kaasbar Amsterdam

De plek waar jij als kaasmonster kunt genieten van 20 verschillende Nederlandse kazen met unieke en uitgebalanceerde parings, aldus de Kaasbar. Ik hoor je denken… Bij kaas hoort wijn! Uiteraard is hier ook aan gedacht en kun je hier ook terecht voor een lekker wijntje of biertje voor de liefhebbers.

Met deze tips drink je wijn als een echte professional!

Nice to know

Alle kazen zijn met uiterste zorg geselecteerd van uitsluitend Nederlandse boerderijen. De kazen zijn van mild naar sterk per groep gesorteerd  en voor een ultieme beleving eet je de kazen van witflora naar blauwflora.

https://thedailydutchy.com/2019/10/11/hotspot-pop-up-restaurant-fondue-in-amsterdam/

Good to know

De Kaasbar vind je aan de Ferdinand Bolstraat nummer 10 te Amsterdam. Om teleurstellingen te voorkomen, raden wij altijd aan te reserveren.

Openingstijden:

Maandag – 15:00 – 23:00
Dinsdag – 15:00 – 23:00
Woensdag – 15:00 – 23:00
Donderdag – 15:00 – 00:00
Vrijdag – 15:00 – 00:00
Zaterdag – 15:00 – 00:00
Zondag – 15:00 – 00:00

Met wie ga jij naar de Kaasbar van Amsterdam?

Volg The Daily Dutchy ook op FacebookTwitterPinterest en Instagram!

X The Daily Dutchy X

© 2020 The Daily Dutchy Tekst en Fotografie - All rights reserved 

Ik wil kaas – De Kaasbar Amsterdam

Vivian Secrève

Founder & Owner van The Daily Dutchy

Drinkt meer cappuccino's dan wijn, heeft een obsessie met olifanten en houdt heel erg van buiten de deur eten.