Waarom je vandaag nog een citytrip moet boeken met je beste vriendin

Zin om even een paar dagen uit het hectische leven te stappen? Boek dan een citytrip! En met wie kan je dit beter doen dan met je beste vriendin. Je steun door dik en dun. De chick die al jouw geheimen weet. Jouw partner in crime. Afijn, je weet wat we bedoelen. Avonturen beleven is immers veel leuker met je beste vriendin in de buurt. En het heeft ook een hele hoop voordelen. The Daily Dutchy vertelt ze je!

the daily dutchy citytrip (1)

1. De voorpret is één groot feest

Met een tafel vol snacks speuren jullie het internet af opzoek naar hotspots en leuke dingen om te doen tijdens de vakantie. Een citytrip duurt immers maar kort en je wilt er wel het beste van maken. Een stad als Londen is namelijk niet spontaan te doen en kun je deze het beste van te voren plannen. Alleen de voorpret zorgt al voor de nodige vakantiekriebels en is het alleen nog een kwestie van aftellen.

2. Het is hartstikke gezellig

Gevalletje ‘duh’, maar het is wel zo!  Een spontane trip met je beste vriendin is natuurlijk alleen maar gezelligheid. Hier en daar een wijntje, een uitgebreide shopsessie en lekker lang tafelen in een lokaal tentje. En dat het buiten alleen maar regent mag de pret niet drukken.

3. Je hebt een fotograaf bij de hand

Waarschijnlijk zijn jouw familie of vriendlief het helemaal zat om steeds foto’s te maken, maar jouw beste vriendin doet dit maar al te graag. Zie het als een privé fotograaf, zij weet hoe je het beste op de foto’s staat en helpt je maar al te graag om de juiste hoek te fotograferen.

4. Je beleeft de meest gekke avonturen

Vooral tijdens een korte vakantie pak je de kans om alles te zien en te doen. En juist deze spontane acties zorgen voor de leukste avonturen. Misschien gaan jullie wel rondrijden op een Segway of heeft een Italiaan het op jouw vriendin gemunt en kom je maar niet van hem af. Na de reis hebben jullie genoeg verhalen om te vertellen.

5. Je kunt kleding van elkaar lenen

Dit is misschien niet vanzelfsprekend als jullie niet dezelfde maat hebben, maar wanneer je dit wel hebt scheelt het je een hele hoop bagage. Even een trui of jurk uitlenen en je hebt een compleet nieuwe outfit. Wij zien de voordelen wel!

6. De vriendschap wordt hechter

Wanneer je in een andere omgeving bent, leer je elkaar alleen maar beter kennen. Een stad in Spanje is namelijk heel anders dan je vertrouwde stadje in Nederland. Hierdoor wordt jullie vriendschap ook een stuk beter. Zo kom je er bijvoorbeeld achter hoe iemand op vakantie is: een echte regelneef of iemand die per dag ziet wat je gaat doen.

Met wie wil jij een citytrip plannen? 

Volg The Daily Dutchy ook op FacebookTwitterPinterest en Instagram!

X The Daily Dutchy X

© 2020 The Daily Dutchy Tekst en Fotografie - All rights reservedJaimy Boer

Begint de dag niet zonder een grote kop koffie, heeft ontelbaar veel magazines en wil het liefst elke dag een bord truffel pasta naar binnen werken!