Watchlist op Netflix: de leukste eet-programma’s om van te smullen

Wat is leuker dan zelf stuntelen in de keuken? Precies, andere mensen zien rennen, puffen en huilen achter een fornuis. Noem het sensatie, maar bij The Daily Dutchy smullen we hier van. Voor wie nog meer de vingers aflikt bij dit soort programma’s, hebben wij de leukste programma’s over eten op Netflix op een rijtje gezet! 

programma's over eten Netflix

Watchlist op Netflix: de leukste eet-wedstrijden

1. Nailed it

Een bakwedstrijd waar vooraf al bekend is dat mensen niet kunnen bakken? Sign me up! Gepresenteerd door comédienne Nicole Buyer, is Nailed It het programma waar je continu moet lachen. Het concept: slechte thuisbakkers gaan aan de slag met de meest moeilijke taarten. Van een taart dat beweegt tot een cupcake dat op jezelf moet lijken. Kortom, alle ingrediënten om te huilen van het lachen. Hallo, mislukte baksels!

Oh, fijn nieuws: Nailed It heeft al vier seizoenen op Netflix en een héle hoop specials!

nicole byer yes GIF by NailedIt

2. The Final Table

Van mensen die niet kunnen koken naar mensen die het wel degelijk onder de knie hebben. In The Final Table gaan de beste topchefs met hun team aan de slag om ’s werelds strengste fijnproevers tevreden te stellen. Een race tegen de klok waarbij de teams bekende gerechten uit negen landen moeten bereiden. Wie gaat er met de felbegeerde titel vandoor? Spanning, sensatie én chefs die iets te vaak in de spiegel hebben gekeken..

3. Sugar Rush

Bakkers klaar, bakken maar! Nee, de spektakels van Heel Holland Bakt vallen in het niets bij de creaties in de zoete wedstrijd Sugar Rush. Met een klok die door blijft tikken en opdrachten waar je spontaan cravings krijgt naar nog meer cupcakes, gebak en taart. De duo’s gaan de strijd aan om de 10.000 dollar in de wacht te slepen. Kortom, sensatie! Gelukkig staan er twee seizoenen op Netflix, dus je bent er wel even zoet mee.

Sugar Rush | Officiële Netflix-site

4. The Big Familie Cooking Show down

Dat elk huis zijn kruisje heeft, dat weten we wel. Maar in The Big Familie Cooking Show Down, een grote wedstrijd in Groot-Britannië, gaan ze wel heel ver. Met de zoektocht naar de beste koksfamilie gaan duo’s de strijd aan om hun familienaam eer te doen. Lukt het de families om een culinair hoogstandje te serveren of serveren ze elkaar een pak slaag? We love it! 

Welke programma’s over eten ga jij bingen op Netflix? 

Bron beeld: Unsplash, Expedition Happiness

Volg The Daily Dutchy ook op FacebookTwitterPinterest en Instagram!

X The Daily Dutchy X

© 2020 The Daily Dutchy Tekst en Fotografie - All rights reserved