X BANK | Hollandse glorie onder één dak

Al eerder schreven wij over de opening van The W Hotel in Amsterdam. De plek met vrijwel één van de mooiste uitzichten over Amsterdam. Dit weekend openen hier de deuren van X BANK en wij van The Daily Dutchy kunnen niet wachten om hier naar binnen te sneaken. Wat je hier vindt komt namelijk allemaal van Nederlandse bodem. We like! Denk aan Nederlandse fashion, art en design en dit onder één dak. Hier shop je de mooiste items van zowel upcoming als bestaande bedrijven.  Nieuwsgierig? Lees dan snel verder!

Buiten

if it ain’t Dutch it ain’t much… In The W Hotel openen 27 februari 2016 de deuren van X BANK. Een fantastisch concept met alleen maar invloeden van Nederlandse bodem. Denk aan Nederlandse kunst, mode, vintage items en design. Je vindt er onder andere vintage fashion, maar ook biedt X BANK een podium voor upcoming talent. De plek waar jij als Dutchie cultuur en mode kan opsnuiven uit eigen land. En dit met maar liefst 700m2 aan ruimte.

Natuurlijk zijn niet alle merken aaneengesloten, maar je vindt er zeker een ruim assortiment van zo’n 180 Nederlandse labels, die wisselend hun collectie tentoonstellen voor de verkoop. Voor een ieder wat wils, maar zeker wél exclusief. Een echte schatkamer voor designliefhebbers. Hier score je jouw mooiste collectorsitem, meubelstuk of vintage boek.

thumb

Good to know
Dit weekend op zaterdag 27 februari opent X BANK haar deuren. Van zondag t/m dinsdag kun je hier van 10.00 uur tot 20.00 uur en van woensdag tot zaterdag kun je hier terecht van 10.00 uur tot 22.00 uur. Ook in de avonduurtjes kun je dus terecht voor je exclusive shoppingsessie. X BANK vind je op de Spuistraat 172 te Amsterdam.

Ga jij een kijkje nemen bij X BANK?

Bron: X BANK
Bron beeld: The Daily Dutchy – Tessa Slebos / X BANK

Volg The Daily Dutchy ook op Facebook, Twitter, Pinterest en Instagram!

X The Daily Dutchy X

© 2015 The Daily Dutchy Tekst en Fotografie - All rights reserved

Vivian Secrève

Founder & Owner van The Daily Dutchy

Drinkt meer cappuccino's dan wijn, heeft een obsessie met olifanten en houdt heel erg van buiten de deur eten.