Fashion | 10x Tijdloze Trenchcoats

Ondanks dat de lente net is aangebroken, vraagt het weer toch om wat extra warmte. Het dragen van een trenchcoat is ideaal voor dit weer, omdat het de juiste lengte heeft waardoor je hele lichaam wordt beschermd tegen de kou en regen. Het heeft niet de dikte van een winterjas, maar is zeker warm genoeg. Tevens is de trenchcoat niet weg te slaan uit het modebeeld en zien we dit pareltje elk lente weer terug. The Daily Dutchy heeft speciaal voor jullie 10 tijdloze trenchcoats op een rij gezet. Lees dus gauw verder!

Een trenchcoat is in feite een regenjas die gemaakt kan zijn van diverse stoffen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan leer of popeline. De stof van een trenchcoat is waterafstotend waardoor weinig last hebt van slecht weer. De lengte van een trenchcoat varieert meestal van kuithoogte tot net boven de knie.

Trenchcoats zijn ideaal al alternatief voor je dikke winterjas. Aan het begin van de lente is het meestal net niet warm genoeg om naar buiten te gaan in een leren jasje of een stoere bomberjack. Het dragen van een trenchcoat oogt zeer vrouwelijk en elegant, zeker in combinatie met een mooie jurk die iets langer is dan de desbetreffende trenchcoat. Een trenchcoat mag absoluut niet in jouw garderobe ontbreken aangezien er altijd een moment is in een bepaald seizoen dat je hem goed kunt gebruiken!

Shop ze!

Mango1
Mango €49,99

Mango2
Mango €79,99

mango3
Mango €79,99

mango4
Mango €29,99

modemusthaves1
Modemusthaves €64,95

boohoo1Boohoo €38

Boohoo2
Boohoo €33

Boohoo 3
Boohoo €60

Boohoo4
Boohoo €53

Asos1
ASOS €91,55

Welke trenchcoat vind jij het mooist?

Dit artikel is geschreven door Jamy Kok

Volg The Daily Dutchy ook op Facebook, Twitter, Pinterest en Instagram!

X The Daily Dutchy X

© 2015 The Daily Dutchy Tekst en Fotografie - All rights reserved