5 x waarom het nu verdomd snel lente moet worden

Nederland staat natuurlijk bekend om de koude en vooral natte winters. Alleen lijkt de winter nu wel heel lang te duren en snakken wij stiekem alweer naar de lente. De zon heeft voor ons gevoel veel te lang niet geschenen en onze vitamine D moet hoognodig weer eens worden aangevuld. Kortom: The Daily Dutchy wil dat het nu ASAP lente wordt. Kan jij ook niet wachten tot het weer voorjaar wordt? Dan kun jij je vast vinden in onderstaand rijtje!

The Daily Dutchy Lente

#1 Zon, zon en nog eens zon

Oké, in Nederland is niets zo verraderlijk als het weer. Alleen is er in de lente wel meer kans op een fijn, schijnend zonnetje en alleen die gedachten maakt je toch een stuk vrolijker? Natuurlijk zal het niet meteen warmer zijn, maar we kunnen dan eindelijk wel onze zonnebril weer dragen. Hallo sneaky loeren achter je zonnebril!

#2 Je vers geshopte lente garderobe staat al weken te wachten.

Natuurlijk heb jij net als ons in de sale meteen je complete lente garderobe aangevuld. En deze kledingstukken zitten al weken te wachten (met het kaartje er nog aan) tot ze eens gedragen worden. En dat brengt ons meteen bij het volgende punt:

#3 Zeg maar doei tegen je winterkleding!

Je kast krijgt in het voorjaar extra veel ruimte doordat al je dikke winterkleding weg kan. Al die dikke truien, sjaals, mutsen, winterjassen en thermokleding kunnen allemaal op zolder gegooid worden en plaats maken voor de dunnere kleding. Hoe fijn is dat?

#4 Alles ziet er beter uit

Of de zon nu schijnt of niet, in de lente ziet alles er beter uit. De bloemetjes staan volop in bloei, mensen zijn een stuk vrolijker en het lijkt alsof alles veel mooier is. Ook is het net alsof iedereen in de lente veel verliefder is en is daten opeens niet meer zo erg. Tja, er zijn ook zoveel leuke dates om te doen in de fijne buitenlucht.

Ook leuk om te lezen: V-Day | 12x Must do's voor Valentijnsdag

#5 De lente is dichter bij de zomer

In de winter duurt het voor je gevoel nog maanden voordat het eindelijk zomer is. Maar zodra het voorjaar is, valt het wachten ontzettend mee. Vooral als het een hele warme lente is (fingers crossed!).

Wat vinden jullie het fijnste aan de lente?

Bron beeld: Unsplash

Volg The Daily Dutchy ook op FacebookTwitterPinterest en Instagram!

X The Daily Dutchy X

© 2019 The Daily Dutchy Tekst en Fotografie - All rights reserved

Jaimy Boer

Begint de dag niet zonder een grote kop koffie, heeft ontelbaar veel magazines en wil het liefst elke dag een bord truffel pasta naar binnen werken!