Hotspot | The Food Department Amsterdam

Magna Plaza is het welbekende warenhuis van Amsterdam waar menig toerist graag naartoe gaat om te winkelen. Eindelijk heeft dit mooie gebouw een juiste bestemming gekregen, namelijk; The Food Department. Lokale favorieten en nieuwe smaken komen hierbij samen, kortom: een genot voor iedereen die van eten houdt. Ben jij nieuwsgierig geworden naar wat je allemaal kunt verwachten? Lees dan gauw verder, want wij gingen op bezoek!

The Seafood Bar – The Daily Dutchy

Bij The Food Department maak je een culinaire reis door maar liefst dertien verschillende eetkraampjes. Zo zal THE BUTCHER jou voorzien van de beste bloody burgers, maakt Toni Loco de grootste American-Italian style pizza’s en ben je bij Dim Sum District aan het juiste adres om te genieten van Dim Sum hapjes.

Fan van oesters? Dan ben je bij The Seafood Bar op zijn plek. Toch liever een Instagram Shot maken inclusief Milkshake en Hotdog? Matts Wonderland laat deze droom uitkomen.

Daarnaast zijn er drie bars aanwezig, waar je terecht kunt voor de allerlekkerste biertjes, wijntjes, cocktails en frisjes.

Matts Wonderland – The Daily Dutchy

Een reis door het Midden-Oosten

Eten uit het Midden-Oosten staan bekend om hun rijk gevulde aroma’s, kruiden en diverse specerijen. Wie van kruidig eten houdt is hier dus helemaal op z’n plaats! Het menu van Bepita is een combinatie van pittige, zoete en hartige smaken met verse, zelfgemaakte pitabroodjes. De pita-maaltijden zijn erg geliefde, maar voor de echte fijnproever zijn er ook andere gerechten waaronder aarais, shakshuka, falafel en sabich.

Dim Sum District – The Daily Dutchy

Genieten van het oude bekende

Eerder schreven we al vol lof over Toni Loco – je weet wel, dat ene Italiaans-Amerikaanse pizza restaurant in De Pijp. Ook in The Food Department kun je genieten van de allerlekkerste pizza’s met een moderne twist. Daarnaast staat THE BUTCHER ook klaar voor al haar gasten voor The Food Department.

Nice to know

Wat zo fijn is aan The Food Department is dat het in hartje Amsterdam gelegen is. Gasten kunnen plaatsnemen aan de bar van de chef, terwijl ze genieten van hun gerecht en het adembenemende uitzicht over de Dam.

Good to know

The Food Department vind je op de bovenste verdieping van het Magna Plaza. De deuren sluiten om 22.00.

Ben jij al langs geweest bij The Food Department?

Volg The Daily Dutchy ook op FacebookTwitterPinterest en Instagram!

X The Daily Dutchy X

© 2019 The Daily Dutchy Tekst en Fotografie - All rights reserved