In 7 stappen de perfecte fotowand met Desenio

Fotokunst is de interieurtrend van het moment. De perfecte manier om meer sfeer in huis te brengen. Iets waar webshop Desenio goed op inspeelt. Hier vind je fotografische posters met alle soorten fotokunst, die je huis gelijk meer levend en persoonlijk maken. Wij hebben een aantal pareltjes uitgezocht en geven je maar liefst 7 tips hoe jij zelf de mooiste fotowand samenstelt met de posters van Desenio!

 

#1 Kleur & Stijl

Op Desenio kom je ontzettend veel stijlen en variatie tegen in kleuren en patronen. Onze tip: neem een kijkje in je huis en de kamer die je wil stylen. Welke kleuren zie je hier terug en welke kleuren wil je centraal houden? Maak hier een kleurenpalet van en zo filter je precies goed wat in je huis past.

#2 Verschillende formaten

Het leuke aan een wand met fotokunst, is dat je kunt spelen met de formaten van de lijsten en posters. Zo kun je voor een drieluik gaan waar alle maten hetzelfde zijn of net zoals The Daily Dutchy kiezen voor variatie in de maten van de lijsten voor een speels effect. Hoe groter de muur, hoe meer je hiermee kunt variëren.

#3 Ruimte & Muur

Welke ruimte ga je opfleuren? De woonkamer, slaapkamer of wellicht wel je eigen thuiskantoor? Houd rekening met welke muur je graag wil benadrukken met jouw eigen gekozen foto’s. Ga je de ruimte opvullen? Knusser maken of juist nog meer sfeer geven?

#4 Compositie

Dan komt daarna natuurlijk de vraag… In welke volgorde en compositie ga ik de lijsten plaatsen? Doe alle posters in de lijsten, maak ruimte op de vloer en leg ze in jouw gewenste ideale volgorde. Zo krijg je een goed beeld van hoe de muur eruit gaat zien. Leuker en makkelijker om dit samen te doen!

#5 De keuze is reuze

Heb je budget? Mooi! Kies dan voor een mooie mix aan lijsten en fotokunst. Zo heb je genoeg opties en kun je echt een mooie verandering brengen in je huis.

“Met code THEDAILYDUTCHY30 krijg je nu tot 12 april 2020, 30% korting op posters van Desenio*”

#6 Zelfde afstand

Het is het mooist op toch een soort van symmetrie te creëren, door de posters met dezelfde afstand tussen de lijsten te plaatsen. Hier kun je overigens wel mee spelen als sommige lijsten dikker zijn.

#7 Zorg voor afwisseling

Hang je huis niet te vol! Niet elke muur hoeft een lijst te krijgen. Ook een leuke tip: wissel af met andere leuke voorwerpen als spiegeltjes.

Nice to know

Benieuwd naar de posters die wij hebben uitgezocht? Je vind ze onder de volgende namen in de websop van Desenio: Texture line shoulder, Texture linde hands, Ginko leaves gold, Moon phases en White roses. Ook handig: je vindt meteen bijpassende lijsten bij de posters in het juiste formaat.

*Niet geldig op lijsten, handpicked posters, gepersonaliseerde posters.

Welke poster is jouw favoriet?

Volg The Daily Dutchy ook op FacebookTwitterPinterest en Instagram!

X The Daily Dutchy X