Shoppen bij Nederlandse webshop Miinto

Met webshop Miinto ben je misschien nog niet bekend, maar na het lezen van dit artikel wil jij hier gegarandeerd shoppen! Onze Vivian ging je al voor. Miinto is anders dan andere webshops en haalt de kleding en accessoires gewoon uit de fysieke winkels in Nederland. Een mooi initiatief als je het ons vraagt nu steeds meer mensen liever online winkelen, maar dit zo via Miinto onbewust toch in verschillende winkels doet. Benieuwd naar Miinto en The Daily Dutchy’s Styleguide? Lees dan vooral snel verder!

4

Het wordt steeds aantrekkelijker om je kleding online te kopen. Zo ontloop je de drukke stad en krijg je het gewoon op je deurmat thuisgestuurd. Heel fijn natuurlijk, maar door al dat online gewinkel van tegenwoordig, hebben de fysieke winkels dadelijk geen bestaan meer.

De webshop Miinto weet dit op een mooie manier te voorkomen. Zo is Miinto het platform waar ruim 200 fysieke winkels in Nederland hun kleding verkopen. Een aanbod van +1.300 merken en meer dan 55.000 items. Iets waar The Daily Dutchy fan van is. “If it ain’t Dutch it ain’t much.” Met een gerust hart online winkelen zonder de angst voor ‘lege’ winkelstraten. Het zou dus ook kunnen dat jij bij verschillende winkels bestelt en op verschillende dagen jouw te leuke pakketjes ontvangt. Ik hoor je denken… En de verzendkosten dan? Die komen er uiteraard niet extra bij kijken.

7

Nice to know
Bij Miinto shop je voor vrouwen, mannen, kids, baby’s en sport. Voor een ieder wat wils dus. Tevens heeft Miinto sinds kort een Premium afdeling waar jij de mooiste merken kunt scoren. Misschien vallen deze een beetje buiten je budget, maar dromen mag nietwaar. En in de tussentijd kun jij de sale in de gaten houden… Ook leuk; In de blog lees je over de leukste trends en klik je snel door naar de items die jij leuk vindt!

Onze Vivian heeft speciaal een te gekke Styleguide samengesteld met maar liefst 100 items! Benieuwd naar haar stijl en shopping? Neem dan vooral een kijkje!

6

Was jij al bekend met webshop Miinto?

Bron beeld: The Daily Dutchy – Sanne from Tornadeaux

Volg The Daily Dutchy ook op Facebook, Twitter, Pinterest en Instagram!

X The Daily Dutchy X

© 2016 The Daily Dutchy Tekst en Fotografie - All rights reserved 

Vivian Secrève

Founder & Owner van The Daily Dutchy

Drinkt meer cappuccino's dan wijn, heeft een obsessie met olifanten en houdt heel erg van buiten de deur eten.