5x de beste all you can eat restaurants in Apeldoorn

Ben je op zoek naar een restaurant in Apeldoorn waar je jezelf ongegeneerd helemaal kunt vol schuiven voor een vaste prijs? Oftewel wil jij onbeperkt genieten in Apeldoorn met je geliefde, vrienden en of familie? Reserveer dan een plekje bij één van deze restaurants, waar het all you can eat concept wél goed is. Geniet van heerlijke gerechten en vergeet de extra kilo’s die dit gaat opleveren. Hier lees je over de beste all you can eat restaurants in Apeldoorn!

#1 Café & tapas de Buren

Ben jij op zoek naar een informele sfeer, wereldse tapas en geweldige bediening? Bij Café & tapas de Buren aan het Leienplein moet je zijn. Geen tijdslimiet, niet bestellen via een tablet, maar je krijgt gewoon nog gezellige bediening aan tafel om je helemaal in de watten te leggen.

Bij Café & Tapas De Buren geniet je van wereldse tapas. Of je nu van vis of vlees houdt of liever vegetarisch of vegan eet: op de menukaart vind je meer dan 40 verschillende warme en koude tapas. Onbeperkt een avond lang genieten of alleen even wat eten bij de borrel: je bent van harte welkom bij de Buren!

Adres: Leienplein 1, Apeldoorn

#2 Green Leaf

Green Leaf is een Aziatisch, modern en sfeervol all you can eat restaurant waar je geniet van sushi en andere Aziatische gerechten. In het restaurant in Apeldoorn hebben ze een verrassend grote menukaart met veel vlees-, vis- en groentegerechten. Bestellen doe je via een tablet, maar de vrolijke bediening zet de hapjes en drankjes met veel plezier op tafel. Ook een leuk detail: ze hebben geen tijdslimiet. Je kunt dus net zo lang blijven zitten als je wil. Restaurant Green Leaf zorgt voor een avond vol culinair genot!

Adres: Nieuwstraat 283c, Apeldoorn

#3 Blue Sakura Apeldoorn

Zin in een gigantische lading sushi? Dan is Blue Sakura the place to be voor jou. Je kunt hier terecht voor lunch en diner en het restaurant is echt prachtig. De bar is het middelpunt van het restaurant en vanaf daar worden de lekkerste drankjes geserveerd. De cocktailbar maakt de avond compleet.
Op een geheel eigentijdse wijze kun je genieten van de Japanse keuken. Je besteld via een tablet en voor een vaste prijs kun je 2 uur genieten.

Woon je niet in Apeldoorn? Blue Sakura heeft ook vestigingen in Zwolle en Enschede.

Adres: Vlijtseweg 192, Apeldoorn

#4 Memories

Dit is het mooiste restaurant uit het lijstje: Memories. Een aantal jaar geleden is dit restaurant compleet verbouwd tot het prachtige gebouw wat het nu is. Memories biedt de luxe variant van all you can eat. Je bestelt hier één gerecht per persoon per ronde, waardoor je het idee hebt dat je een 6-gangen menu aan het eten bent in plaats van je compleet vol te proppen. Dit restaurant ligt qua prijs wel een stuk hoger dan de rest uit deze lijst, maar is het zeker waard!

Adres: van Kinsbergenstraat 17, Apeldoorn

#5 Restaurant Shanghai

Wil je compleet all in gaan? Dan is Chinees restaurant Shanghai in Apeldoorn the place to be! Deze ondergewaardeerde parel biedt nog een compleet all in concept waar bier, fris, wijn, koffie en thee ook bij de prijs inbegrepen zit. Laat je verassen door hun nieuwe concept ‘Asian Tapas’. Ontdek en geniet van de uitgebreide kaart en diverse gerechten uit de Aziatische keuken.

Adres: Arnhemseweg 166, Apeldoorn

Mis je een beste all you can eat restaurants in Apeldoorn? Laat het ons weten en wie weet voegen we hem toe!