The Daily Dutchy test | In 8 weken strakker in je vel met Eat & Ease

Het Nederlandse bedrijf Eat & Ease ken je waarschijnlijk nog niet, maar daar komt vandaag verandering in. Met Eat & Ease is afvallen namelijk een feestje! Vijf dagen in de week krijg je iedere ochtend een vers bereid ontbijt, lunch en diner bezorgd en het enige wat jij hoeft te doen is te genieten van het eten. Uiteindelijk met als doel; centimeters verliezen, strakker in je vel en gezonde keuzes maken aan de hand van een “Low carb & High Fat” formule. The Daily Dutchy’s Vivian volgde maar liefst 8 weken het plan van Eat & Ease. Benieuwd naar het concept en de resultaten? Lees dan snel verder, want wij vertellen je alle ins & outs! 

Eat & Ease is gestart door de Rotterdamse Thea Bodenhorst, met de gedachtegang om mensen ‘comfortabel’ te laten afvallen, zonder te veel poespas. Haar formule bestaat aan een Low Carb & High Fat dieet. Oftewel, laag in koolhydraten, maar hoog in vetten. Hierdoor is het dieet goed vol te houden, gevarieerd en is het hongergevoel verleden tijd.

Nu hoor ik je denken… Leuk, maar wat maakt dit dieet anders dan andere diëten!? Eat & Ease neemt “alles” voor jou uit handen door de juiste voedingskeuzes voor je te maken, de boodschappen te doen en zelfs het koken uit handen te nemen! Je hoeft niet meer na te denken over hoe of wat en het enige wat jij mag doen is genieten van de gevarieerde en hippe gerechten.

Waarom Eat & Ease goed vol te houden is

#1 Vijf dagen in de week thuisbezorgd; ontbijt, lunch & diner

Hierdoor is nadenken verleden tijd en houd je ontzettend veel tijd over. Het enige wat jij namelijk hoeft te doen is de gerechten in de oven te schuiven en op te eten. Sociaal gezien loste ik dit op door bijvoorbeeld een extra portie bij het gerecht te koken of door de maaltijden gewoon mee te nemen.

#2 Geen hongergevoel

Tijdens het dieet merk je dat je lichaam een omslag maakt en steeds meer verzadigd raakt. De koolhydraten worden vervangen voor vetrijk eten en daardoor heb je geen hongerklappen gedurende de dag. Zelfs als je veel sport is dit dieet goed vol te houden! Ik at bijvoorbeeld wat extra kwark na het sporten als ik nog trek had.

#3 Gevarieerde gerechten

Vaak als je een dieet volgt eet je veel van hetzelfde. Bij Eat & Ease is dit zeker niet het geval. Zo eet je de ene dag bijvoorbeeld bananenbrood met kwark en blauwe bessen, een soepje als lunch en een visje als diner en kan het de dag daarna weer een totaal ander menu zijn. Geen enkele dag krijg jij dezelfde gerechten in je tasje bezorgd!

#4 In het weekend ben je “vrij” om zelf te koken

Op zaterdag en zondag komt er geen thuiskok aan je deur om maaltijden te bezorgen en ben je vrij om zelf aan de slag te gaan met het maken van gezonde keuzes. No worries! Thea stuurt je voor het weekend fijne recepten waarmee je aan de slag kan. Deze recepten voldoen uiteraard aan het plan van Eat & Ease.

#5 Wekelijks coaching en resultaat

Elke week word er aangeraden om jezelf op te meten. Eat & Ease raadt je aan om te kijken naar de centimeters die je verliest en niet perse gefocust te zijn op de weegschaal. “Meten is weten” en zo houd jij resultaten ook goed bij. De resultaten kun je delen met Thea en eventueel kun je bij Eat & Ease online, uiteraard terecht voor extra coaching.

Trommelgeroffel… De resultaten van Vivian

Maar liefst 8 weken ging ik super gemotiveerd aan de slag met Eat & Ease. Ik dronk de hele maand januari geen alcohol, liet mijn zweet huilen in de sportschool en genoot ontzettend van de bezorgde maaltijden van Eat & Ease.

Ook vond ik het persoonlijk fijn dat ik wel gewoon uiteten kon gaan. Zo gaf ik in restaurants aan dat ik geen koolhydraten at en dat ik graag wat extra groenten bij mijn gerechten wilde.

Heerlijk om niet meer na te hoeven denken en eindelijk weer resultaat te zien op de weegschaal. Zo viel ik maar liefst 5 kilo af, verloor ik 9 cm buikomvang, 5 cm om mijn benen en 6 cm rondom mijn heupen. Hele mooie resultaten en een mega goede motivatie om door te gaan met gezond leven en sporten! Check vooral even de Facebookpagina van Eat & Ease, want hier staan leuke video’s om te bekijken van de resultaten.

Good to know

Wil jij dit nu ook? Schrijf je dan snel in op de website van Eat & Ease. Bekijk de tarieven en mogelijkheden. Zodra er een aanmelding is zal Eat & Ease zo snel mogelijk op zoek gaan naar een thuiskok en kun je van start. Ook als je interesse hebt om te werken als “thuiskok”, ben je op de website aan het juiste adres.

Ben jij al bekend met Eat & Ease!?

Bron beeld: The Daily Dutchy – Vivian Secrève

Volg The Daily Dutchy ook op FacebookTwitterPinterest en Instagram!

X The Daily Dutchy X

© 2019 The Daily Dutchy Tekst en Fotografie - All rights reserved


Vivian Secrève

Founder & Owner van The Daily Dutchy

Drinkt meer cappuccino's dan wijn, heeft een obsessie met olifanten en houdt heel erg van buiten de deur eten.