4x Hier haal je de crompouce in Den Haag

Ben je de afgelopen tijd langs je social media-feed gescrold en de crompouce-trend tegengekomen? Het lijkt wel alsof de crompoucen overal zijn – van je favoriete influencers tot je buurvrouw om de hoek. Als je nog niet bekend bent met dit fenomeen, maak je geen zorgen, want we gaan je alles vertellen over deze onweerstaanbare lekkernijen en vertellen je meteen waar je de populaire crompouce in Den Haag haalt!

crompouce Den Haag - Hier haal je de crompouce Den Haag - Crompouce trend - crompoucen
Foto van website Bakker van Maanen

Crompoucen: De Onweerstaanbare Culinaire Trend die Den Haag Doet Veroveren 

Wat is een crompouce!? Nou, stel je voor dat een klassieke tompouce en een smeuïge croissant een liefdesbaby hadden. Het resultaat? Een crompouce! Het is een heerlijke croissant gevuld met romige banketbakkersroom en bedekt met een verleidelijk laagje roze fondant of chocolade. Ze zijn niet alleen om te smullen, maar ook ontzettend trendy en fotogeniek. Als je deze lekkernijen nog niet hebt geprobeerd, mis je echt wat!

Hier eet je de crompouce in Den Haag

Nu, laten we eens kijken waar je deze goddelijke crompoucen in Den Haag kunt vinden… We hebben onze speurneus gebruikt om de beste plekjes voor jou te ontdekken en maar lie

#1 Bakkerij Marakesh – De Snelste Crompouce in Town

Als je een crompouce van Bakkerij Marakesh wilt proeven, moet je snel zijn, want ze vliegen de toonbank over! Deze lekkernijen zijn bijna dagelijks uitverkocht. Maar maak je geen zorgen, je kunt ze ook vooraf bestellen, en dat is een gouden tip als je zeker wilt zijn van je traktatie. De combinatie van de luchtige croissant en de romige vulling is gewoon onweerstaanbaar.

#2 Bakker van Maanen – De Lichtere Twist op de Crompouce

Bakker van Maanen is een andere hotspot in Den Haag waar je kunt genieten van heerlijke crompoucen. Ze hebben hun eigen twist aan deze trend gegeven en bieden een crompouce met iets minder room in de croissant, waardoor ze een lichtere optie zijn voor degenen die van verfijnde smaken houden. Hier kun je altijd terecht voor lekkere gebakjes en broodjes.

#3 ‘T Bakkertje – De Romige Perfectie

Als je op zoek bent naar de ultieme crompouce, dan is ‘T Bakkertje op de Oude Molstraat zeker een bezoek waard. Hier vind je crompoucen die de juiste balans raken – de croissant is niet te droog, en het laagje roze frosting is gewoonweg heerlijk. Dit is de perfecte plek om je crompouce-verlangens te bevredigen.

#4 Oma Toos – De OliPouce Sensatie

En als je toevallig denkt: “Ik wil geen volger zijn, ik wil iets unieks proberen,” dan moet je zeker een uitstapje maken naar Oma Toos in de haven! Ze hebben hier de ‘olipouche’ uitgevonden, en dit is werkelijk een revolutie. Stel je voor, een oliebol gevuld met banketbakkersroom en gedoopt in roze chocolade. Het is een smaakexplosie die je niet kunt weerstaan. Deze innovatieve variatie heeft Den Haag op de kaart gezet en is een absolute must-try voor de avontuurlijke fijnproevers onder ons.

Dus, of je nu in Den Haag woont of gewoon op bezoek bent, zorg ervoor dat je deze crompoucen in al hun glorie probeert. Ze zijn niet alleen heerlijk, maar ook een culinaire sensatie die je niet wilt missen. En zoals het gezegde luidt: “Een dag zonder crompouce is een dag niet geleefd!” Geniet ervan en laat ons weten welke van deze lekkernijen jouw favoriet is. Smakelijk!

Heb jij de crompouce trend al geprobeerd?

Dit artikel is geschreven door Famke Boenk