5x Lekkere plekken in Den Haag

Oh oh Den Haag, lekkerste stad achter de duinen! Naast fijne boetiekjes en straten om door te struinen kent de stad ook een boel smakelijke hotspots. Van Italiaanse fijnproevers tot gerechten met een Franse sfeer. The Daily Dutchy kent Den Haag op haar duimpje en neemt je mee langs de lekkerste plekken! 

Walter Benedict The Daily Dutchy

1. Walter Benedict – Denneweg 69A

Van Italiaanse Pizza’s gaan we nu naar de klassieke Franse cuisine. Walter Benedict geeft je de Franse urban bistro met een menukaart waar je spontaan van gaat kwijlen. Van een All Day Breakfast menu tot een smakelijke risotto met gebakken zeebaars en als toetje een plankje vol romige kazen. Oui oui, wij zijn fan!

2. Gallery61 – De Passage, 61

Omgeven door kunst én kunst op je bord; Gallery61 neemt je mee op kleurrijk avontuur. Met lokale producten toveren de chefs de meest smakelijke gerechten op je bord die een smaakexplosie in je mond veroorzaken. Of je nu aan de bar gaat zitten voor een ijskoud biertje of plaats neemt op de fluweel groene bank voor een diner; deze hotspot is zeker de moeite waar. Meer weten over deze fijne plek? Wij hebben er al eerder over geschreven!

https://thedailydutchy.com/in-de-agenda-festival-masterly-the-hague/

3. Foodhallen Den Haag – Haagsche Bluf, 40

Foodhallen alleen in Amsterdam en Rotterdam? Nee joh! Ook Den Haag behoort binnenkort tot het lijstje en vind je in winkelhof Haagsche Bluf het nieuwste aanwinst. Vanaf begin oktober kun je hier terecht voor jouw portie kruidige falafel, dimsum en vlees vers van de gril. Met maar liefst twaalf stands kun je kiezen uit wereldse lekkernijen.

4. Vincenzo’s Osteria – Tasmanstraat, 129

Alle ingrediënten zijn aanwezig om de Tasmanstraat te veranderen in klein Italië. Authentieke pizza’s, klassieke pasta’s met een twist en uiteraard de signature tiramisu. En vergeet het Italiaanse interieur niet! Inclusief kleurrijke tegels, brocante kunstwerken aan de muur en hangplantjes. Een absoluut plaatje voor het oog!

The Daily Dutchy Den Haag

5. Urban Restaurant Hendriks – Prins Hendrikstraat 55A

Of je nu snel wat achter de kiezen wil hebben of urenlang wil tafelen, bij Urban restaurant Hendriks is alles mogelijk. Op de menukaart vind je de juiste combinatie van street food en fine dining en met de industriële inrichting kom je hier ook zeker graag terug.

Bij welke hotspot in Den Haag ga jij eten? 

Volg The Daily Dutchy ook op FacebookTwitterPinterest en Instagram!

Bron beeld: Unsplash

X The Daily Dutchy X

© 2019 The Daily Dutchy Tekst en Fotografie - All rights reserved

Jaimy Boer

Begint de dag niet zonder een grote kop koffie, heeft ontelbaar veel magazines en wil het liefst elke dag een bord truffel pasta naar binnen werken!