Den Haag opent eerste Milkshakebar Shakespeare!

Maandag is het zover! Het mooie Den Haag opent haar eerste echte mierzoete Milkshake bar. The place to be voor alle zoetekauwen die geen genoeg kunnen krijgen van dit lekkere verfrissende drankje. Benieuwd waar je deze bar vindt? Lees dan snel verder want The Daily Dutchy vertelt je graag meer! 

In februari werd al bekend dat de eigenaren van hotspot ‘Shakespeare’ de winkel wilde openen. Echter heeft dit avontuur toch even moeten wachten… Maar goed nieuws en niet getreurd, want maandag is het dan zover!

Om 15.00 uur opent de milkshakebar dan echt haar deuren en om dit te vieren kun je drie uur lang gratis een milkshake halen.

Good to know

Shakespeare vind je in Den Haag aan Spui nummer 246. Hier kun je zelf je milkshake samenstellen en kiezen uit heel veel verschillende smaken. Denk aan de populaire smaak Oreo, maar ook aan bijvoorbeeld de gekleurde Skittles. Uiteraard kun je ook gewoon de welbekende smaken als vanille, aardbei, banaan en chocola bestellen. Tevens zijn er ook minder ‘slechte’ varianten te verkrijgen voor de Sportyspices onder ons.

In Amsterdam drink je hier de lekkerste milkshakes: Hotspot Bulls & Dogs Amsterdam 

Bron: AD / Shakespeare
Bron beeld: Shakespeare / The Daily Dutchy

Volg The Daily Dutchy ook op Facebook, Twitter, Pinterest en Instagram!

X The Daily Dutchy X

© 2017 The Daily Dutchy Tekst en Fotografie - All rights reserved 
Select

Vivian Secrève

Founder & Owner van The Daily Dutchy

Drinkt meer cappuccino's dan wijn, heeft een obsessie met olifanten en houdt heel erg van buiten de deur eten.