Vivian test: Personal Training met The Best-Methode | Week 6

The Daily Dutchy’s Vivian kennen jullie waarschijnlijk nog niet zo goed, maar daar komt in de komende zes weken verandering in. Vivian gaat namelijk de komende zes weken “met de billen bloot”. Niet letterlijk natuurlijk, want die lekkere billen hoeven natuurlijk niet op het internet te staan…, maar figuurlijk zeker. Samen met personal trainster Marissa Klouwer gaat zij in zes weken de uitdaging aan om beter in haar vel te zitten. #Fitforsummer zullen we maar zeggen. Lees snel hoe de laatste en daarmee de zesde week gegaan is en welke resultaten, voordelen en valkuilen Vivian ontdekt heeft!

vivi

De zes weken intensief trainen met The Best-Methode zitten er op… Of ik daarmee ook stop met sporten? NO WAY! Het geeft mij positieve energie en zelfvertrouwen. Van een persoon die ‘geen tijd’ voor sporten heeft ben ik een persoon geworden die graag tijd maakt voor sporten. Een positief doel wat ik zeker behaald heb als ik terugkijk naar deze zes weken van verandering.

Progressie
Of ik echt al lekker in mijn vel zit? Nee dat helaas nog niet… Maar ik zit wel zeker lekkerder in mijn vel. Ik heb zeker respect gekregen voor alle fitgirls die zo ontzettend gespierd zijn geworden. Mijn doel is dan ook op door te gaan met sporten, maar dit niet meer elke dag als verplicht nummertje. Rustdagen zijn ook fijn. Elke progressie die ik behaal is een progressie. En elke dag dat ik in de sportschool sta is beter dan op de bank zitten. In deze zes weken trainen ben ik zeker sterker geworden. Ik druk meer gewichten weg, waarvan ik dacht dat ik dat eerst nooit zou kunnen. Mijn eigen gewicht druk ik bijvoorbeeld bij de legpress al weg!

Valkuilen
In de afgelopen zes weken heb ik aangehikt tegen een terugkomende blessure in mijn lies. Erg vervelend, want dit beperkt wel zeker ook je trainingen. Met pijn sporten is niet fijn. Ook had ik een ‘pauze’ ingelast in de vorm van mijn welverdiende skivakantie. Echter leidde dit wel een beetje tot een week lantefanten met bier en slecht eten… Weer snel het sporten na de vakantie ging dan ook moeizamer dan ik had verwacht. Enfin we zijn er weer!

Voordelen Personal Trainster
Ik denk dat ik deze voordelen allemaal maar eens op een rijtje zet in een nieuw artikel. Ik kan er zeker zo’n tien opnoemen bijvoorbeeld!

Week zes is achter de rug. Op naar een sportief leven! Whaaaa dit was hem dan! Grapje, nog héél veel weken te gaan, want zoals ik al zei ga ik door met sporten.

See you soon– V -. 

Bron beeld: The Daily Dutchy – Vivian Secrève / Pixabay

Volg The Daily Dutchy ook op FacebookTwitterPinterest en Instagram!

X The Daily Dutchy X

© 2015 The Daily Dutchy Tekst en Fotografie – All rights reserved

Vivian Secrève

Founder & Owner van The Daily Dutchy

Drinkt meer cappuccino's dan wijn, heeft een obsessie met olifanten en houdt heel erg van buiten de deur eten.