Disney’s streamingsdienst komt naar Nederland!

Je wilt er misschien nu nog niet aandenken, maar de zomer begint langzaam aan zijn einde te komen. Het seizoen van binnenzitten met de kaarsjes aan en bingen van je favoriete films en series staat namelijk alweer bijna voor de deur. En met dat in het vooruitzicht, hebben we ontzettend goed nieuws. Disney komt namelijk met een speciale streamingsdienst naar Nederland. Hallo regenachtige dagen, wij zijn er klaar voor! 

De streamingsdienst van Disney zal Disney+ heten en is vanaf 12 november beschikbaar in Nederland. Nederland hoort bij één van de eerste landen waar de streamingsdienst beschikbaar is. Naast de grote klassiekers zullen er ook nieuwe films en series komen die speciaal voor de streamingdienst gemaakt zijn.

Voor diegene die Netflix en Videoland hebben uitgespeeld, komt Disney+ zeker op het goede moment. Alle grote Disney klassiekers zullen met een enkele klik op de knop op je tv verschijnen, waaronder 101 Dalmatiërs, Bambi, Finding Dory, Frozen, Sleeping Beauty, Mary Poppins en nog veel meer titels.

Niet alleen oude en (gloed)nieuwe Disney-titels zullen terug te kijken zijn, maar ook films en series van de dochterbedrijven Pixar, Marvel, LucasFilm (Star Wars) en National Geographic. Je kunt dus lekker vanuit je luie stoel kijken naar de grote blockbusters als Captain Marvel, Avengers: Endgame, alle delen van Star Wars en alle seizoenen van The Simpsons!

Dit goede nieuws heeft ook een minder leuke kant. Netflix heeft namelijk steeds minder Disney-films en series online staan waar we naar kunnen kijken. Je zal dus echt naar Disney+ moeten gaan om in goede kwaliteit de echte klassiekers te zien.

Good to know

En ik hoor je denken, wat moet dat kosten? Nou, helemaal niet zo veel! Voor €6,99 per maand of €69,99 per jaar kun je al gebruik maken van deze streamingdienst. Wij zijn fan!

Psst! Voor diegene die niet kan wachten, kun je op de site van Disney+ zien hoelang je nog moet wachten om de streamingsdienst te gebruiken!

Ga jij gebruik maken van de streamingdienst van Disney? 

Volg The Daily Dutchy ook op FacebookTwitterPinterest en Instagram!

X The Daily Dutchy X

© 2019 The Daily Dutchy Tekst en Fotografie - All rights reservedJaimy Boer

Begint de dag niet zonder een grote kop koffie, heeft ontelbaar veel magazines en wil het liefst elke dag een bord truffel pasta naar binnen werken!