Bingen maar: dit zijn de leukste series op HBO Max

Het is natuurlijk ontzettend fijn dat we uit de lockdown zijn en er ’s avonds weer lekker op uit kunnen. Toch blijft het heerlijk om een avondje je favo series te bingen vanaf de bank! Goed nieuws voor degenen die Netflix uitgespeeld hebben: sinds 8 maart 2022 bekijk je HBO Max ook vanuit Nederland. Wij selecteren de leukste series die je kunt kijken op deze streamingdienst, zodat jij dit zelf niet meer hoeft te doen. Pak de popcorn erbij en bingen maar!

HBO series

Sopranos

Tony is een gehaaide maffioso wiens business bestaat uit allerlei illegale praktijken in Newark, New Jersey. Het huwelijk met zijn echtgenote Carmela staat onder druk door Tony’s talloze affaires. Zijn dochter Meadow en zoon Anthony Jr beginnen de werkzaamheden van hun vader door te krijgen. Wanneer hij na meerdere paniekaanvallen in therapie gaat, deelt hij zijn diepste geheimen met zijn vrouwelijke psychiater. Zij voorziet hem (onbewust) van advies, die Tony vervolgens vaak toepast op zijn professionele leven.

 

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Een bericht gedeeld door The Sopranos (@the.sopranos.fan)

Sex and The City

Nog altijd favoriet: het leven, de dates, dilemma’s en vriendschappen van Carrie, Samantha, Miranda en Charlotte in Sex and The City. In de serie volgen we de veelal vermakelijke avonturen van de vier vriendinnen in hun dertiger jaren in Manhatten, New York. De serie speelt zich af tussen 1998 en 2004 en kaart op een luchtige manier de dates en seksuele escapades van single girls in the city aan. Met in totaal 94 afleveringen en 6 seizoenen ben je met SATC wel even zoet!

And just like that…

Nadat de Sex and The City reboot werd aangekondigd, hebben we maanden moeten wachten op And just like that. De serie is nu eindelijk te bekijken is op HBO Max. In de SATC reboot volgen we Carrie & Co en hun leven en vriendschappen in hun fifties. Helaas moeten we Samantha wel missen in het vervolg op de originele serie.

 

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Een bericht gedeeld door And Just Like That… (@justlikethatmax)

Euphoria

In Euphoria speelt Zendaya de 17-jarige Rue Bennett. Rue is een drugsverslaafde die pas is afgekickt en er flink mee worstelt clean te blijven. Terwijl Rue haar toekomst probeert vorm te geven en weer naar school gaat, verandert haar leven drastisch wanneer ze Jules Vaughn ontmoet, een trans-meisje op wie ze stapelverliefd wordt. Inmiddels is er een tweede seizoen waarin we Rue en haar leeftijdsgenoten volgen, die allemaal met hun eigen dilemma’s struggelen. Euphoria is rauw, edgy & betoverend!

 

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Een bericht gedeeld door euphoria (@euphoria)

Game of Thrones

Game of Thrones oftewel ‘GOT’ mag natuurlijk niet ontbreken in het rijtje met beste series op HBO Max. De serie is een HBO Original die gebaseerd is op de fantasie boeken ‘Een Lied van IJs en Vuur’ van George R. R. Martin. Het gaat over een machtsstrijd om de ijzeren troon tussen zeven verschillende adellijke families op het continent Westeros. Wat ze nog niet weten is dat een oude vijand terugkeert na millennia te zijn weggeweest…

Friends

We love Friends… Te beginnen bij het begin. De serie draait om een groep van zes vrienden en vriendinnen: Rachel Green, Monica Geller, Chandler Bing, Joey Tribbiani en Phoebe Buffay. Alle zes wonen en werken ze in Manhatten, New York. Aan het begin van de serie heeft Rachel net haar verloofde Barry bij het altaar laten staan. Hierna gaat ze samenwonen met haar beste vriendin uit haar kindertijd: Monica. Samen wonen ze in een appartement tegenover dat van Chandler en Joey. Ze gaan veel om met Monica’s broer Ross, die recent gescheiden is van zijn (lesbische) echtgenote. Tot slot is er ook nog Phoebe, Monica’s ex-huisgenote. In ‘Friends’ wordt je meegenomen in de (nooit saaie) levens van de zes favoriete TV-vrienden.

Succession

De familie Roy staat bekend om de controle over het grootste media- en entertainmentbedrijf ter wereld. Hun wereld verandert echter wanneer hun vader terugtreedt uit het bedrijf. Nu moeten zij zelf de nieuwe verdeling van het bedrijf zien in te vullen. Een strijd om macht, geld en aanzien begint en drijft de familie steeds verder uiteen… Succession wordt niet voor niks nu al dé seriehit van het jaar genoemd.

 

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Een bericht gedeeld door Succession (@succession)

Girls

Aspirant-schrijfster Hannah krijgt van haar ouders te horen dat zij haar na twee jaar niet langer financieel zullen ondersteunen. Nu moet ze dringend op zoek naar een nieuwe bron van inkomsten om haar New Yorkse leven te behouden. Ondertussen lijkt Hannahs huisgenote en beste vriendin Marnie het allemaal wél voor elkaar te hebben. Ze heeft een  langdurende relatie met haar vriendje Charlie en baan bij een kunstgalerie, maar ook Hannah heeft zo haar eigen dilemma’s. Wanneer de Britse vrije geest Jessa terugkomt uit het buitenland trekt ze in bij haar nichtje Shoshanna. Shoshanna is een naïeve NYU-studente met niet even realistische dromen. Met vier totaal verschillende meiden is de New Yorkse vriendinnengroep in ‘Girls’ compleet. Wonend in de buitenwijken van Brooklyn, navigeren Hannah en haar vriendinnen door het leven onder het motto “one mistake at a time“.

Heb jij al een HBO Max abonnement afgesloten?

Volg The Daily Dutchy ook op FacebookTwitterPinterest en Instagram!

X The Daily Dutchy X

© 2022 The Daily Dutchy Tekst en Fotografie – All rights reserved