Frank about tea | Theeleuten 2.0

Please Add Photos
to your Gallery

Naast koffie zijn wij ook heuse theeliefhebbers. Heerlijk in de ochtend of op de bank tijdens het kijken van een spannende serie. En om die reden zetten wij het Nederlandse merk Frank about tea graag in het zonnetje. Frank about tea levert namelijk thee op een eerlijke en snelle wijze rechtstreeks afkomstig van een Oost-Afrikaanse plantage op jouw Nederlandse deurmat. Een mooi concept als je het ons vraagt en nog verser dan de thee die uit de supermarkt komt. Benieuwd? Lees dan snel verder!

1

Frank about tea is opgericht door David Kellerman en Valerie Hirschäuser en heeft één helder doel voor ogen, namelijk: op een eerlijke en snelle wijze kwalitatief goede thee op de markt brengen. De plantage en de fabriek waar de thee vandaan komt kennen de eigenaren beide. Toch is het soms moeilijk te garanderen of de thee 100 procent eerlijk is. Zo valt soms niet te twisten over bijvoorbeeld de werkomstandigheden gedurende de theeproductie. Het doe is dan ook om radicaal eerlijk te zijn en dit soort omstandigheden bij de productie te vermelden. Het ondernemersduo wilt op deze manier mensen bewustmaken van de imperfecties en bewuste consumenten van thee creëren. “Geen groende sprookjes, maar keiharde transparantie is het adagium van het bedrijf, aldus Frank about tea”.

4

Nice to know
De thee van Frank is er momenteel in twee varianten, namelijk: Black tea & Green tea. Binnenkort komen er meer smaken op de markt. Een zakje van 40 gram kost €7,95 en hier haal je zo’n 30 kopjes uit. Let er wel op dat je de thee pas in het glas doet als het rond de 80 graden is en laat de thee ook niet te lang trekken. Hier wordt hij namelijk bitterder van en zo verliest hij zijn lekkere smaak.

3

Good to know
Frank about tea kun je online bestellen op de website. Als jij je abonneert, krijg je zelfs maandelijks per post een leuk theepakketje op de deurmat. Vanuit de plantage tot de verzending kan dit wel zo’n drie weken duren, maar het zal je verbazen… Dit is namelijk ongeveer zes keer sneller dan bij veel gevestigde theemerken. Ideaal voor de versheid en de kwaliteit van de thee.

Kende jij het eerlijke Nederlandse merk Frank about tea al?

Bron beeld: The Daily Dutchy – Vivian Secrève / Frank about tea

Volg The Daily Dutchy ook op Facebook, Twitter, Pinterest en Instagram!

X The Daily Dutchy X

© 2017 The Daily Dutchy Tekst en Fotografie - All rights reserved

Vivian Secrève

Founder & Owner van The Daily Dutchy

Drinkt meer cappuccino's dan wijn, heeft een obsessie met olifanten en houdt heel erg van buiten de deur eten.