Bio kaarsen | My Flame Lifestyle

Tegenwoordig is alles verkrijgbaar in een biologische vorm. Van biologische koffie tot biologische kaarsen van het mooie Nederlandse merk My Flame Lifestyle. We like! My Flame is sinds 2013 een feit en heeft kaarsen van palmwas en sojawas in haar assortiment. Fun, inspireren, kwaliteit, trendy en verbinden zijn daarbij de speerpunten, aldus My Flame. Lees snel verder, ontdek wat zo’n bio kaars voor voordelen heeft en leer dit mooie en eerlijke merk met sojakaarsen in haar assortiment kennen! 

My Flame Kaarsen

In 2012 werd het Nederlandse merk My Flame Lifestyle opgericht door Fem en Fiet. Als missie hadden zei: “Jou gelukkig maken.” En geloof ons, dat doen deze sfeermakers zeker! In Amerika vonden zei sojakaarsen en in Vietnam de palmwaskaarsen. Meteen waren ze enthousiast om de biologische kaarsen naar Nederland te brengen in een mooi en eerlijk concept. De kaarsen zijn namelijk beter voor het milieu en beter voor jezelf!

De collectie kaarsen bestaan uit kaarsen in glas  gemaakt van sojawas en stompkaarsen gemaakt van palmwas. Ik hoor je denken… Wat is er toch zo anders aan een biologische kaars dan een normale kaars!? Daar hebben wij een paar mooie antwoorden op te geven. Ten eerste stoten de kaarsen bij het branden geen roet af en branden de kaarsen tot zo’n 45% langer in vergelijking met normale kaarsen. Tevens is het smeltpunt bij palmwas hoger en ruiken de kaarsen fijn. De stompkaarsen zijn namelijk ook verkrijgbaar in héérlijke geuren. Win-win!

De producten van My Flame brengen warmte in huis. Niet alleen als je ze aansteekt, maar ook als je bijvoorbeeld de mooie teksten leest op de kaarsen in glas. Super leuk om cadeau te geven aan je beste vriendin of lieve moeder. Zo kreeg The Daily Dutchy deze kaars ook van een lieve vriendin cadeau.

Good to know

De prijzen van de sojakaarsen lopen uiteen van €2,50 voor een kleine sojakaars in glas tot €19,95 voor een grote sojakaars in glas met een mooie tekst. De palmwaskaarsen lopen uiteen van €4,28 tot €8,25. Natuurlijk verschilt hierbij de prijs voor de grote van de kaars. Het assortiment van My Flame Lifestyle kun je natuurlijk online kopen op de website, maar ook vind je de kaarsen van My Flame in verschillende winkeltjes in Nederland. Keep your eyes open! 

Biologische kaarsen My Flame sojakaarsen

Ga jij ook zo’n mooie biologische My Flame kaars aanschaffen?

Bron: My Flame Lifestyle
Bron beeld: The Daily Dutchy – Vivian Secrève

Volg The Daily Dutchy ook op Facebook, Twitter, Pinterest en Instagram!

Sojakaarsen – biologische kaarsen – Kaarsen

© 2015 The Daily Dutchy Tekst en Fotografie - All rights reserved

Vivian Secrève

Founder & Owner van The Daily Dutchy

Drinkt meer cappuccino's dan wijn, heeft een obsessie met olifanten en houdt heel erg van buiten de deur eten.