Hotspot | Hawaiiaanse sferen bij Hula Hula in Amsterdam

Kokosnoot-bh en rietenrokje aan: Hula Hula is de new kid on the block in Amsterdam! Dit restaurant staat helemaal in het thema van Hawaaiise sferen en voelt eerder als mini-vakantie dan een fijne plek om te gaan eten. Voortaan geen ticket to the tropics meer, maar gewoon op de Lijnbaansgracht in Amsterdam waan jij jezelf in tropische sferen. The Daily Dutchy was er bij de officiële opening en vertellen je waarom je dit niet mag missen! Aloha!

Hula Hula Amsterdam

Zorgeloos genieten bij restaurant Hula Hula, dit is wat de eigenaren voor ogen hadden toen ze het concept voor het restaurant verzonnen. Dezelfde ontspannen sfeer zoals je op vakantie hebt, maar dan lekker dichtbij huis. Het decor van Hula Hula kenmerkt zich door de roze muren en kussens, tiki-maskers, en knusse booths waar je met je vrienden kunt neerploffen van een dagje winkelen of om even gezellig bij te kletsen. Elk hoekje lijkt wel van Pinterest afkomstig en is ontzettend fotogeniek waardoor alle liefhebbers van Instagram-waardige restaurants in hun handen kunnen knijpen.

Het restaurant noemt het zelf het Amsterdam’s Island life en dit vind je ook terug op de menukaart. Stuk voor stuk allemaal tropische gerechten die al je zintuigen zullen prikkelen. Het restaurant is van dezelfde eigenaren als de Chin Chin Club en dezelfde passie voor fine dining en smakelijke gerechten vind je ook hier terug. Dit keer wel met zomerse smaken en een mix van de Aziatische keuken met Hawaiiaanse invloeden.

Kies op de kaart voor het 3-gangenmenu of deel met je vrienden de smakelijke gerechten met het ‘sharing is caring’ menu.  Zo proef je alles en kun je zorgeloos genieten van de rustgevende sfeer van het restaurant. We like!

En wat is een Hawaiiaans restaurant zonder tiki-bar? Precies, en daarom vind je deze ook in het midden van het restaurant. De tiki-bar schenkt daarbij heerlijke tropische cocktails die casual geschud worden door de cocktailshakers in typisch Hawaiiaanse blouses. Met genoeg keuze op de menukaart zoals de klassieke Mai-Tais’ en Pina Colada, maar ook verassende drankjes zoals een kano vol shotjes en zelfs een sharing cocktail in een mega schatkist wordt de tiki-bar jouw favoriete plek van het restaurant!

Nice to know

Wanneer je klaar bent met het eten, hoef je nog lang niet naar huis! Het restaurant veranderd namelijk in de avond in een tropical dansfeest en zullen fijne beats je helpen om al swingend de dansvloer te betreden. Uiteraard met bijpassende cocktail!

Good to know

Hula Hula vind je op de Lijnbaansgracht 161 en opent op 5 juli. Het restaurant is elke dag geopend en vanaf 18:00 kun je er terecht voor een lekkere cocktail!

Ga jij Hula Hula een bezoekje brengen?

Bron beeld: Vivian Secrève – The Daily Dutchy

Volg The Daily Dutchy ook op FacebookTwitterPinterest en Instagram!

X The Daily Dutchy X

© 2019 The Daily Dutchy Tekst en Fotografie - All rights reservedJaimy Boer

Begint de dag niet zonder een grote kop koffie, heeft ontelbaar veel magazines en wil het liefst elke dag een bord truffel pasta naar binnen werken!