TDD’s Food Week | Biefstuk bij Loetje on Ice, Roze dessert en Oosterse sferen in de foodhallen

The Daily Dutchy houdt van eten en van gezelligheid. In TDD’s Food Week delen wij dan ook al te graag waar en wat wij gegeten en gedronken hebben de afgelopen week. Zo werden wij deze week onder andere uitgenodigd bij The Duchess om te genieten van Cocktails en een Valentijn Dessert en genoten wij bij De Coolste Baan van Nederland van een heerlijke lunch bij Loetje on Ice!

Borrelen bij Pllek

Zondag borrelen bij Pllek is altijd een feestje. Of het nou winter is of zomer, er blijft een leuke sfeer hangen aan het IJ. Vrienden gaven hier een afscheidsborrel, omdat ze op wereldreis gaan. Een goede reden om wat wijntjes weg te tikken en te genieten van livemuziek op de zondagmiddag.

Loetje On Ice

Al eerder lieten we je in artikel; In de Agenda | Schaatsen op de Coolste Baan van Nederland kennismaken met de te gekke schaatsbaan in het Olympisch stadion. Samen met Karine van The Digitalistas hadden wij het genoegen hier een middagje te schaatsen om een video op te nemen en te lunchen bij Loetje On Ice. Wellicht ben je al bekend met de restaurants en de authentieke biefstuk van Loetje, maar nu is er dus ook een tijdelijk pop-up restaurant in het Olympisch Stadion, waar jij voor of na het schaatsen kunt genieten van Loetjes bekende gerechten.

Espresso Martini’s en Desserts proeven in The Duchess

Tegen primeurtjes zeggen wij vrijwel nooit nee. Hoe leuk is het om als één van de eeste iets te mogen proeven en dit te delen met de wereld. Precies, dat is hartstikke leuk. Zo kun je samen met je Valentijn genieten van een geweldig dessert in The Duchess. Voor meer informatie, verwijzen wij je graag door naar het artikel: Romantiek vier je op Valentijnsdag in The Duchess.

Foodhallen & 50 tinten in de Filmhallen                   

Tradities zijn er om voort te zetten. Zo zijn The Daily Dutchy’s Louise en Vivian naar elke 50 Shades of Grey film in de Bios geweest. Nu nummer drie uit is, moesten we hier natuurlijk ook heen. Zaterdag was het dan zo ver en genoten we eerst van Lellebel biertjes en Aziatisch eten in de Foodhallen, om vervolgens één deur te verkassen naar de Filmhallen en weg te glibberen van Christian Grey zijn lichaam. Hoe slecht of goed je de film ook vindt, het lijf van deze man verveelt nooit!!!

Koffietjes klappen in The Breakfast Club

Al eerder schreven we over Hostpot The Breakfast Club Haarlemmerplein. Deze zondag gingen we langs bij locatie Wibautstraat. Onder andere om dit artikel te schrijven, koffietjes te drinken en lekker rustig aan te doen. Zo hoort een zondag te zijn!

Tot volgende Food week!

Bron beeld: The Daily Dutchy – Vivian Secrève

Volg The Daily Dutchy ook op FacebookTwitterPinterest en Instagram!

X The Daily Dutchy X

© 2018 The Daily Dutchy Tekst en Fotografie - All rights reserved


Vivian Secrève

Founder & Owner van The Daily Dutchy

Drinkt meer cappuccino's dan wijn, heeft een obsessie met olifanten en houdt heel erg van buiten de deur eten.