Hide & Seek portemmoneetjes van het Nederlandse merk Stitch & Studs

Wij van The Daily Dutchy promoten alleen Nederlandse merken waar we achter staan. Trots uit eigen land vertegenwoordigen we vandaag de dag dan ook het leuke label: Stitch & Studs. Een Nederlands luxemerk dat zich richt op de ledermarkt van tassen en portemonnees. Leuk voor hem en haar! Benieuwd? Lees dan snel verder want wij vertellen je graag meer over Stitch & Studs en de Hide & Seek collectie! 

Tegenwoordig betrappen we onszelf er steeds meer op dat we alsmaar betalen met onze pinpas en deze in een enorme portemonnee bij ons dragen met de andere benodigde pasjes.  Rijbewijs check, pinpas check, bonuskaart check, visitekaartjes check, sportpas check… Meer heb je eigenlijk vandaag de dag niet meer nodig op zak!

Het Nederlandse merk Stitch & Studs heeft daar met haar geweldige Hide & Seek collectie iets slims op bedacht. Namelijk een compacte portemonnee waar je enkel je pasjes en wat kleingeld in bewaart en deze makkelijk te voor schijn haalt aan de hand van een hendeltje.

Oh en mega leuk weetje; de collectie is ongeveer in elke kleur van de regenboog beschikbaar, met kekke printjes en zowel in leuke motieven voor zowel vrouw als man.

Waarom jij zo’n portemonnee wilt hebben!

  • Ze nemen weinig plek in
  • Je kunt alle belangrijke pasjes meenemen
  • Aan de binnenkant bewaar je wat briefgeld aan de hand van een clip
  • De portemonnee heeft een RFID (Radio Frequency Identification) protector dat elektronische zakkenrollers tegengaat
  • De portemonnee beschermt dankzij de aluminium behuizing je pasjes tegen buigen

De prijs van een Hide & Seek portemonnee is €49,95 en kun je easy peasy aanschaffen in de webshop van Stitch & Studs. 

Nice to know

Stitch & Studs  is een Nederlands merk en maakt prachtige lederen producten van de meest zorgvuldig gekozen en prachtige natuurlijke leersoorten. Elke individuele tas is het resultaat van hoogwaardig vakmanschap, volledig met de hand vervaardigd in haar eigen atelier.

Stitch & Studs  blijft trouw aan haar grondbeginselen: creativiteit, verbeeldingskracht en innovatie. Zo ook terug te zien in de veelzijdige en mooie items die ze in de verschillende collectie tassen en portemonnees aanbieden. 

Was jij al bekend met het Nederlandse merk Stitch & Studs? 

Volg The Daily Dutchy ook op FacebookTwitterPinterest en Instagram!

X The Daily Dutchy X

©The Daily Dutchy Tekst en Fotografie - All rights reserved

Vivian Secrève

Founder & Owner van The Daily Dutchy

Drinkt meer cappuccino's dan wijn, heeft een obsessie met olifanten en houdt heel erg van buiten de deur eten.