In de agenda | 10-Jarig Jubileum Taste of Amsterdam

Binnenkort wordt het Amstelpark weer omgetoverd tot een gastronomisch epicentrum. Taste of Amsterdam viert namelijk haar tiende(!) editie en dat moet groots worden aangepakt, nietwaar? Keer op keer weet Taste of Amsterdam haar bezoekers te verrassen door nog betere wijn te serveren en je te voorzien van het lekkerste eten. Ben je nieuwsgierig geworden? Lees dan gauw verder!

NEFF is de hoofdsponsor van Taste of Amsterdam. Samen met event director Henk-Jan Kakebeen beloven ze dat het tiende jubileum van Taste of Amsterdam een editie wordt die je niet wil missen! Elke editie dagen ze zichzelf steeds meer uit; van culinaire hoogstandjes tot de allerfijnste wijn. En deze editie belooft eveneens een echte knaller te worden! Ook zullen er speciale acties rondom het jubileum plaatsvinden.

NEFF X TASTE OF AMSTERDAM

Net zoals ieder jaar zullen ook dit jaar hobbychefs, food lovers en dorstige thuisbartenders zich verzamelen. Als bezoeker krijg je te maken met zowel nieuwe als vertrouwde gezichten. Restaurant Blauw en chef Peter Lute zijn tot nu toe bij elke editie van Taste of Amsterdam geweest en ook dit jaar zie je ze weer terug. Deze mensen zullen jou voorzien van een heerlijk maaltje gedurende de verjaardag van Taste of Amsterdam.

Om je vingers bij af te likken

Ook dit jaar ontvangt Taste of Amsterdam meerdere toprestaurants. Zoals je weet staat dit evenement bekend om zijn culinaire hoogstandjes en diversiteit aan eten. Samen zullen deze mensen voor jou een menu klaarmaken waarbij je je vingers kunt aflikken. Wij kunnen jullie nog niet vertellen wat het desbetreffende menu inhoud, maar we raden je zeker aan om naar deze editie van Taste of Amsterdam te gaan!

Nice to know

Je kunt jouw ticket voor Taste of Amsterdam verkrijgen via de website www.tasteofamsterdam.com. Early birdies kunnen tot 9 maart hun ticket bemachtigen voor slechts €6,-. En alsof dat al niet genoeg is geldt hierbij de actie ‘twee tickets voor de prijs van één’. Mocht je na 9 maart jouw ticket willen bemachtigen, dan kun je een Dagticket aanschaffen voor de prijs van €12,- (incl. Boekingskosten). Voor de echte liefhebbers van Taste of Amsterdam is het mogelijk om een zogeheten passe-partout voor €17,50 te bestellen. In tegenstelling tot een Early Bird of een Dagticket heb je met een passe-partout toegang tot alle dagen.

Good to know

Van 1 tot en met 3 juni kun je naar Taste of Amsterdam. Op vrijdag 1 juni kun je het evenement bezoeken van 15.00 tot 23.00 uur, op zaterdag 2 juni van 12.00 uur tot 23.00 uur en op zondag van 12.00 uur tot 23.00 uur.

Kom jij ook gezellig naar Taste of Amsterdam? 

Dit artikel is geschreven door Jamy Kok

Volg The Daily Dutchy ook op FacebookTwitterPinterest en Instagram!

X The Daily Dutchy X

© 2018 The Daily Dutchy Tekst en Fotografie - All rights reserved

Bulk Alert