Keecie tassen & accessoires

View Gallery
6 Photos
Keecie tassen & accessoires
binnenkantbeer

Keecie Dreamteam

Keecie tassen & accessoires
detailstas

Keecie Dreamteam

Keecie tassen & accessoires
vivian

Keecie Dreamteam

Keecie tassen & accessoires
tas

Keecie Dreamteam

Keecie tassen & accessoires
viv

Keecie Dreamteam

Keecie tassen & accessoires
vivkeecie

Keecie Dreamteam

Het Hollandse merk Keecie ken je waarschijnlijk nog niet, maar daar komt vandaag verandering in. Het label werd in 2007 opgericht door Caroline Borger en Klaartje de Hartog. Toen al kreeg het bekendheid door haar unieke teckel en volgeltasjes, maar vandaag de dag heeft de collectie nog veel meer moois te bieden. De collectie van Keecie is uniek in zijn soort. Elk ontwerp is origineel en weet je te verrassen. Daarbij zijn de tassen en portemonnees van prachtig kwaliteitsleer gemaakt. The Daily Dutchy laat je graag kennis maken met dit leuke merk, dus lees snel verder!

tas

Handgemaakte tassen van kwaliteitsleer

Elke tas of portemonnee van Keecie is handgemaakt en van mooi kwaliteitsleer. Iets wat het vakmanschap meteen meer waarde geeft als je het ons vraagt. Leer wat mooier wordt naarmate je het door de jaren heen langer gebruikt. We like!

Vandaag de dag is Amsterdam nog steeds de stad waar de ontwerpen vandaan komen, maar de gehele collectie wordt in Europa gemaakt. Daarbij komt het leer zowel uit Nederland als Italië en wordt het in de verschillende Keecie kleuren geverfd. Elke tas uit de collectie is dan ook in verschillende kleuren te koop. Voor een ieder wat wils.

Neem ook een kijkje aan de binnenkant…

Uniek en verrassend aan de ontwerpen van Keecie is ook de binnenkant. In een klein familie atelier in Polen worden de tassen namelijk aan de binnenkant voorzien van een illustratie met de zeefdruktechniek. Leuk idee, want de binnenkant wordt door ons vrouwen toch het vaakst bekeken. Zo kom je aan de binnenkant bijvoorbeeld een mooie beer of bloemen tegen.

vivian

Good to know

Op de foto’s zie je onze Vivian met de donkerbruine tas uit de Dreamteam collectie. Echter zijn er momenteel al 32 modellen verkrijgbaar variërend in grootte van de ‘Remember Me’ usb stick met hoesje tot de ‘Big Business Bag’ en de ‘Elephant Joke’. Neem gerust een kijkje in de webshop van Keecie.nl voor alle modellen. Naast de webshop is de collectie ook verkrijgbaar in verschillende winkels in Nederland. De prijzen variëren van €7,50 voor een sleutelhanger tot €239 voor een gave tas. De kleuren variëren van blauw, groen, roze en rood tot verschillende bruintinten.

Wat vind jij van de collectie van Keecie?

Bron: Keecie
Bron beeld: The Daily Dutchy – Vivian Secrève

Volg The Daily Dutchy ook op Facebook, Twitter, Pinterest en Instagram!

X The Daily Dutchy X

© 2015 The Daily Dutchy Tekst en Fotografie - All rights reserved


Vivian Secrève

Founder & Owner van The Daily Dutchy

Drinkt meer cappuccino's dan wijn, heeft een obsessie met olifanten en houdt heel erg van buiten de deur eten.