Fashion | 10 Kleurrijke tassen

Wij vrouwen gaan nooit de deur uit zonder onze tas. Of dit nou een schoudertas betreft, een mooie clutch of een handtas. Wij moeten iets bij ons hebben waarin wij onze mobiele telefoon, portemonnee en andere frutsels mee kunnen vervoeren. Een kleine handtas is het meest ideaal aangezien het niet al te veel moeite kost om bij je te dragen. Deze keer heeft The Daily Dutchy 10 kleurrijke tassen voor je uitgezocht. Bekijk dus snel onze shopping en shop jouw favoriet!

Tassen heb je in allerlei soorten en maten. Elke vrouw heeft haar eigen voorkeur aan een desbetreffende handtas. De kleine tasjes, die je om de schouder draagt doen het vooralsnog erg goed als we kijken naar de laatste modetrends.

De bekende zwarte handtas bezit bijna elke vrouw tegenwoordig, maar voor aankomend seizoen mag een kek kleurtje ook! Het liefst met zo veel mogelijk diverse kleuren. Denk bijvoorbeeld aan patronen, figuren, verschillende stoffen verwerkt in één handtas en kleur. Colorblock er op los en wees niet bang om van jouw tas een echte eyecatcher te maken!

Mango
Mango €25,99

mango
Mango €35,99

mango
Mango €25,99

mango
Mango €25,99

shoeby
Shoeby €29,95

modemusthaves
Modemusthaves  €59,95

asos
ASOS €25,35

asos
ASOS €39,44

asos
ASOS €42,25

forever21
Forever21 €12

Welke tas is jouw favoriet?

Dit artikel is geschreven door Jamy Kok

Volg The Daily Dutchy ook op Facebook, Twitter, Pinterest en Instagram!

X The Daily Dutchy X

© 2015 The Daily Dutchy Tekst en Fotografie - All rights reserved