Upcoming | Tassenlabel Laauw

Please Add Photos
to your Gallery

Het upcoming Nederlandse tassenlabel Laauw ken je waarschijnlijk nog niet, maar verdient zeker succes op de Nederlandse markt. Een jong merk, die stijlvolle lederen tassen aanbiedt, voor een betaalbare prijs. Geïnspireerd door verschillende grote wereldsteden en zowel voor vrouwen als mannen een echte eyecatcher. Benieuwd naar dit mooie merk en de collectie? Lees dan vooral snel verder, want jij kunt je eigen ‘Laauw’ nu aanschaffen in de webshop! 

Laauw Collectie
Laauw Collectie

Met The Daily Dutchy promoten wij graag jonge Nederlandse ondernemers en zo ook het puur Nederlandse tassenlabel Laauw. Het modemerk is opgericht door drie jonge vrienden uit het zuiden van het land. Geïnspireerd door de rijke geschiedenis van de leerindustrie in deze regio is Laauw opgezet. In elke collectie is leer dan ook een uitgangspunt van de verschillende collecties.

De eerste collectie werd geïnspireerd door het mooie Amsterdam en de nieuwste collectie die te zien is op de foto’s is geïnspireerd door Madrid. Een iets zonnigere stad, waar een van de mederwerkers in hardje centrum woont.

Elke tas van Laauw vertelt dan ook een uniek verhaal. Hoe langer de tas gedragen wordt, hoe mooier hij wordt. De kenmerken van het leer zullen aanwezig zijn. Denk aan; de rimpels en intensere kleuren. Zo zijn de tassen uitsluitend gemaakt van echt leer en kan een beetje kleurverschil altijd mogelijk zijn. Door het dragen en gebruiken van de tas, zal elke tas zijn eigen ‘unieke’ uitstraling krijgen en is geen enkel exemplaar hetzelfde.

Good to know
De collectie bestaat uit maar liefst zeven verschillende tassen. Elk vernoemd naar een Metro stop in Madrid. De prijzen variëren van €99 tot €199 en zijn nu verkrijgbaar in de webshop van Laauw. 

Was jij al bekend met de tassen van Laauw?

Bron Beeld: Laauw

Volg The Daily Dutchy ook op FacebookTwitterPinterest en Instagram!

X The Daily Dutchy X

© 2015 The Daily Dutchy Tekst en Fotografie – All rights reserved

Vivian Secrève

Founder & Owner van The Daily Dutchy

Drinkt meer cappuccino's dan wijn, heeft een obsessie met olifanten en houdt heel erg van buiten de deur eten.