Hotspot | Baker’s Dough is officeel geopend!

De hemel op aarde bestaat! Naast de eerste echte Pindakaaswinkel, is er nu ook een heuse Cookie Dough bar in ons kleine kikkerlandje. geopend Ja je hoort het goed, rauw koekjesdeeg op een stokje, in een bakje, maar vooral in jouw mond. Niet de meest verantwoorde keuze maar wel gigantisch lekker. Deze hotspot in Rotterdam is the place to be voor elke food cheater! Benieuwd? Lees dan snel verder! 

thumbbakers

De trend komt overgewaaid uit Amerika, maar dit vinden wij helemaal geen straf. Het ideale troostvoer. Baker’s Dough is dan ook het zusje van welbekende hotspot Baker & Moore en ook hier is The Daily Dutchy al fan van. Dit belooft dus veel goeds.

Eet jij liever altijd het deeg op voordat de koekjes überhaupt de oven bereiken? Dan is dit ’the place to be’. Hier kun je namelijk ongestraft genieten van versgedraaide deeg, inclusief toppings en andere lekkernijen. Lees: Orea, Skittles, Tony Chocolonely, marshmallows…. Niets is te gek!

Good to know

Baker’s Dough vind je op de Pannekoekstraat 82A te Rotterdam. Ze zijn de eerste Nederlandse cookie dough bar. Maandag zijn ze helaas gesloten, maar van dinsdag t/m zaterdag ben je welkom van 10.00 uur tot 21.00 uur. En zondag van 12.00 uur tot 21.00 uur.

Ben jij ook zo enthousiast en benieuwd over Baker’s Dough?

Bron: Baker’s Dough
Bron beeld: Pixabay / Baker’s Dough

Volg The Daily Dutchy ook op Facebook, Twitter, Pinterest en Instagram!

X The Daily Dutchy X

© 2017 The Daily Dutchy Tekst en Fotografie - All rights reserved

Vivian Secrève

Founder & Owner van The Daily Dutchy

Drinkt meer cappuccino's dan wijn, heeft een obsessie met olifanten en houdt heel erg van buiten de deur eten.