In de agenda: Nutella Festival

Het gerucht ging al een tijdje rond, maar nu is het dan eindelijk bevestigd: Nederland is een food-festival rijker. En niet zomaar een, maar een festival dat volledig in het teken van Nutella staat. De hemel op aarde bestaat! De droom van iedere Nutella-liefhebber in hart en nieren. Lees snel verder over dit festival, want er is meer dan alleen maar Nutella…

nutthumb

Een enorme mijlpaal: het allereerste Nutella Festival zal in Nederland plaatsvinden en wel in onze geliefde hoofdstad Amsterdam! Het concept is bedacht door Akie Hamam en is geïnspireerd op diverse food-festivals waaronder De Rollende Keukens en De Parade.

Naast de hoeveelheid kraampjes met diverse lekkernijen, zijn er ook live acts, bands DJ’s en een zweefmolen. En er is uiteraard Nutella in overvloed! Hoe hemels klinkt je dit in de oren? Ook worden er etenswaren geserveerd waarin geen Nutella is verwerkt, voor mensen die even helemaal vol zitten van Nutella. Klinkt bijna als onmogelijk… Ben je nieuwsgierig hoe Amsterdam er van bovenaf uitziet? Dan kun je altijd besluiten om een rit te nemen in de zweefmolen. Ook om even een frisse neus te halen, want je neus wordt natuurlijk voortdurend geprikkeld door de geur van hazelnoten en chocola! Het Nutella Festival is een perfect begin van de zomer als je het ons vraagt.

thumbnut

Good to know
Op 16 juli zal Het Stadspodium in Amsterdam Westpoort volledig in het teken staan van Nutella. Altijd goed om te weten: het Nutella Festival is toegankelijk voor alle leeftijden! Het Nutella Festival begint om 11.00 uur en eindigt om 23.00 uur. De kaartverkoop varieert van €8,- tot €12,- afhankelijk van hoe snel je erbij bent, dus wacht niet al te lang met het bemachtigen van jouw ticket. Je vindt de Nutella-walhalla op het Stadspodium terrein, Turbinestraat 12 te Amsterdam.

Zien wij jou bij het Nutella Festival?

Dit artikel is geschreven door Jamy Kok

Bron: Facebookpagina Nutella Festival
Bron beeld: Pixabay

Volg The Daily Dutchy ook op Facebook, Twitter, Pinterest en Instagram!

X The Daily Dutchy X

© 2015 The Daily Dutchy Tekst en Fotografie - All rights reserved