Hotspot | Pop-up restaurant ‘FONDUE’ in Amsterdam

In de wintermaanden willen we het liefst onszelf opsluiten en genieten van warme dranken en maaltijden. The Daily’s Dutchy’s winterfavoriet: een heerlijke kaasfondue met een goed glas wijn. Daarom zijn we ook ontzettend blij met de komst van de pop-up store ‘FONDUE’ in Westerpark. Wij vertellen je alles wat je moet weten! 

The Daily Dutchy pop-up FONDUE

De Kaaskamer van Amsterdam opent FONDUE

Iedereen die wel eens een voet heeft gezet in de Jordaan is bekend met De Kaaskamer van Amsterdam. Deze kaasspecialist verzamelt al 25 jaar de lekkerste en bijzonderste kazen uit binnen- en buitenland en staat bekend om haar veelzijdige assortiment. In de winter gooien ze het roer om en openen ze pop-up restaurant FONDUE: de nieuwste hotspot in Amsterdam voor kaasfondue.

De Kaaswinkel gebruikt uitsluitend kazen uit eigen winkel en kun je genieten van Zwitserse, Hollandse en Franse fondue. De maandag staat compleet in het tegen van de winterkaas Mont D’or die ook gesmolten erg smakelijk is. Met een aantal zorgvuldig geselecteerde wijnen die aansluiten bij jouw fondue kan de avond niet meer stuk. Bij wie loopt het water al in de mond?

Naast de heerlijke fondue’s kun je nog meer doen bij de pop-up. Zo organiseren ze kaas-wijn proeverijen (oh my!), serveren ze tijdens de kerstvakantie ‘kaasfondue uit het vuistje‘ naast de ijsbaan en kun je gorgonzola ijsjes proeven op de Sunday Market.

En we kunnen ook nog eens een hele lange tijd genieten van de gesmolten kazen doordat de pop-up van 1 november tot 1 maart geopend is. Worden we blij van!

Good to know

Het pop-up restaurant ‘FONDUE’ van De Kaaskamer is zes dagen per week geopend. Op woensdag tot maandag kun je er terecht voor de lekkerste fondue’s, Je vindt FONDUE op de Gosschaalklaan 7, waar tijdens de zomermaanden het IJscuypje zit.

Ga jij naar deze cheesy hotspot? 

Bron beeld: Unsplash

Volg The Daily Dutchy ook op FacebookTwitterPinterest en Instagram!

X The Daily Dutchy X

© 2019 The Daily Dutchy Tekst en Fotografie - All rights reserved 

Jaimy Boer

Begint de dag niet zonder een grote kop koffie, heeft ontelbaar veel magazines en wil het liefst elke dag een bord truffel pasta naar binnen werken!