Hotspot | Ten to Three Bakery Rotterdam

Naast Amsterdam gaat The Daily Dutchy nu ook op pad in Rotterdam voor de leukste hotspots. De bruisende stad zit vol met hippe koffietentjes, moderne lunchrooms, chique restaurants en gezellige cafés. Midden in het centrum, Aert van Nesstraat om precies te zijn, zit misschien wel de schattigste patisserie, lunch- en tearoom van heel Rotterdam. Benoemd met de leuke naam Ten to Three Bakery. Een knus concept met overheerlijke taartjes, cupcakes, brownies, cakepops, macarons en andere zoetigheden. Loopt het water je al in de mond? Lees dan snel verder!

Ten to Three Bakery Rotterdam

In het centrum van Rotterdam zijn verschillende patisserieën, lunchrooms en tearooms te vinden, maar geen enkele is te vergelijken met Ten to Three Bakery. Hier Kun je terecht voor ontbijt, koffie, lunch, maar natuurlijk ook voor een échte Engelse Afternoon Tea of High Tea. Alle producten worden gebakken in het Rotterdamse filiaal, waarbij alleen de beste, voornamelijk biologische producten worden gebruikt. Naast al het eten is Ten to Three Bakery ook in het interieur uniek. Het drukke, kleurrijke, maar bovenal gezellig interieur zorgt voor het perfecte Engelse sfeertje.

Foto5

Bij alleen al het zien van alle lekkernijen begint het water je in de mond te lopen. Bij binnenkomst liggen een ontelbaar aantal cupcakes, brownies, cakepops, muffins, macarons, cakes en taarten je te wachten in de vitrine naast de deur. De muffins en cupcakes zijn verkrijgbaar in heerlijke smaken zoals red velvet, Oreo, lemon, double chocolate, salted caramel en carrot, echt niks is te gek. We like!

Naast al deze zoete lekkernijen heeft Ten to Three Bakery tevens verschillende sandwiches, croissants, salades en broodjes.

Kun je niet kiezen tussen alle lekkernijen? Ga dan voor een High Tea. Ten to Three Bakery geeft je de keuze uit twee verschillende soorten: namelijk de Original High Tea en de Royale High Tea. De Original High Tea bestaat uit scones met clotted cream en jam, kleine sandwiches, 2 mini cupcakes, een cakepop, een macaron en onbeperkte thee. Voeg daar nog een glaasje bubbels, een brownie en een kommetje soep aan toe en je hebt de Royale High Tea. Beide een echte aanrader om je vingers bij af te likken.

Foto2

Nice to know
Geen tijd om rustig te zitten? Geen probleem! Bij Ten to Three Bakery heb je namelijk ook de mogelijkheid om wat lekkers te kopen voor onderweg. Daarnaast hebben ze zelfs een webshop waarop je alle producten kunt bestellen! Ook maken ze met alle liefde spectaculaire taarten voor bruiloften en events. Tevens is het mogelijk om cupcakes met het logo van bijvoorbeeld je bedrijf te bestellen. Babyshowers, kinderfeestjes of andere grote groepen kunnen ook terecht bij Ten to Three Bakery.

Foto3

Good to know
Ten to Three Bakery is te vinden aan de Aert van Nesstraat nummer 24, wat dus pal achter de Lijnbaan ligt. De ideale plek om neer te ploffen na het shoppen dus! Op maandag zijn ze van 12.00 uur tot 18.00 uur open, van dinsdag tot en met zondag van 10.00 uur tot 18.00 uur, wat dus betekent dat je de hele dag kunt genieten van alle zoetigheden! Woon je niet in de buurt van Rotterdam maar wil je al deze lekkernijen niet missen? Geen probleem! Ten to Three Bakery heeft namelijk ook een filiaal op Markt nummer 37B in Delft. En anders kun je natuurlijk altijd in de webshop spieken.

Dit artikel is geschreven door Nikki Batenburg.

Bron beeld: The Daily Dutchy – Nikki Batenburg

Volg The Daily Dutchy ook op Facebook, Twitter, Pinterest en Instagram!

X The Daily Dutchy X

© 2017 The Daily Dutchy Tekst en Fotografie - All rights reserved
Helft van de helft 17 160x600