Hotspot | Zomers tafelen bij Baker & Moore in Rotterdam

Lekker weer vraagt natuurlijk ook om nieuwe gerechten op de menukaart. Eten dat smaakt naar de zomer en een soort zon-explosie in je mond veroorzaakt. Baker & More heeft haar menukaart al zomerproof gemaakt en The Daily Dutchy mocht afgelopen maandag proeven. Benieuwd wat je deze zomer bij Baker & Moore op je bord kunt verwachten? Scroll dan verder!

Baker & Moore is natuurlijk de hotspot voor lekkere bio en fairtrade gerechten in Rotterdam. En met een wisselende menukaart mogen we in onze handen knijpen als er weer wat nieuws te verkrijgen is. Daarbij is het ook de ideale locatie om samen met vriendinnen te gaan lunchen of onder het genot van een lekker bakkie wat werk te doen achter je laptop. Je snapt dus wel dat wij helemaal fan zijn van deze fijne plek!

Hallo zomerse gerechten!

Samen met veel andere foodies mochten we de menukaart proberen en was het één groot zomers feest. De menukaart gaat veel nieuwe gerechten op de kaart krijgen met natuurlijk nog de broodjes die je zelf kunt samenstellen, maar dan met heerlijke frisse toevoegingen. Kies bijvoorbeeld een spelt broodje met de Dr. Baker Tuna Salad of een crunchy Avocado Toast met spinazie, chili flakes en limoen. En ook de all day breakfast gerechten hebben nieuwe gerechten. Onze nieuwe favoriet is de Cocoloco Mango Chia Bowl! 

Baker & More Zomerkaart The Daily Dutchy

En naast de lekkere gerechten staan er ook een paar nieuwe healthy drankjes op de kaart. Kies bijvoorbeeld voor een lekkere Ginger Shot of Cold Pressed Juice zoals de Beet It met rode biet, wortel, basilicum, limoen, komkommer en bloedsinaasappel.

Nice to know

Naast de lekkere menukaart was er nog een leuke verassing! Baker & Moore heeft namelijk ook Baker’s Dough en hier kun je heerlijke cookie dough kopen en versieren met zelfgekozen topics. En voor iedereen die niet in de buurt van Rotterdam woont, hebben ze goed nieuws. Het koekjesdeeg is binnenkort namelijk ook beschikbaar in supermarkten en tankstations bij jou in de buurt! En hierbij kun je nog kiezen voor een kleinere variant en een grote variant. Hallo perfecte zaterdag avonden op de bank!

Baker & More The Daily Dutchy (3)

Good to know

Je vind Baker & Moore op Westblaak 147 in het centrum van Rotterdam. En wil je de menukaart ook eens uittesten? Baker & More is elke dag geopend! Op maandag tot vrijdag geopend van 7:30 uur tot 17:00 uur. En in het weekend van 9:00 uur tot 17:00 uur.

Ga jij de nieuwe menukaart proeven? 

Bron beeld: Baker & Moore – Ileenja Marina

Volg The Daily Dutchy ook op FacebookTwitterPinterest en Instagram!

X The Daily Dutchy X

© 2019 The Daily Dutchy Tekst en Fotografie - All rights reserved


Jaimy Boer

Begint de dag niet zonder een grote kop koffie, heeft ontelbaar veel magazines en wil het liefst elke dag een bord truffel pasta naar binnen werken!