In de Agenda | Het Surf & Turf menu van Wijmpje Beukers & Sjefietshe

Door de quarantainetijd is uiteten gaan allesbehalve vanzelfsprekend. Gelukkig spelen veel hotspots hier creatief op in en geven de mogelijkheid thuis uiteten te gaan. De mensen van Sjefietshe en Wijmpje Beukers hebben de zogeheten Surf & Turf Quarantaine-Edition in de wereld geroepen. Zo kan ook jij een echte Sjefietshe x Wijmpje menu op tafel zetten. The Daily Dutchy deelt met liefde dit initiatief onder het mom van #supportyoulocals! 

Sjefietshe en Wijmpje Beukers Surf en Turf

“Je zet jouw Sjefietshe x Wijmpje menu zo op tafel!”

De mensen van Sjefietshe en Wijmpje Beukers hebben een speciaal pakket voor jullie gemaakt. De Surf & Turf Quarantaine-edition is het ideale menu om een lach op je gezicht te toveren in deze bijzondere periode. In dit menu krijg je het beste van vlees en vis, het beste van Wijmpje Beukers en Sjefietshe. Dat is toch iets om ontzettend blij van te worden?! Oh ja, het menu is ook nog eens betaalbaar. Dus je bent geen bakken met geld kwijt om te genieten van goede kwaliteit. Yay!

Het Surf & Turf Quarantaine Menu

Het menu is om je vingers bij af te likken. Go check it out!

Voor: Do It Yourselfiche (ceviche) van dorade en rauwe coquille, witte asperges, selderij, Citron de Menton en daslook-jalapeño olie

Hoofd (Surf & Turf): rouleaux van lamsbout, merguez en pulpo. Groene kool, asperges, crème van doperwt en jus

Dessert: trifle van rabarber curd, gefermenteerde rabarber, gerookte amandel crumble, meringue en cereal pops

Sjefietshe en Wijmpje Beukers Surf & Turf

Nice to know

Het menu kost €30,-. Fijn om te weten is dat er helaas geen rekening gehouden kan worden met allergieën of dieetwensen. Ook de cadeaubonnen van Wijmpje Beukers en Sjefietsche zijn niet te verzilveren gedurende deze actie.

Good to know

Op 23, 24 en 25 april kun je genieten van dit overheerlijke 3-gangen menu. Je kan tussen 16.30 uur en 18.00 uur het pakket komen ophalen bij Wijmpje Beukers. De maaltijden zijn te bereiden door een paar kleine, simpele handelingen. Dus je hoeft je verder geen zorgen te maken over het bereiden van de maaltijd. Deze actie is maar tijdelijk geldig, dus bestel snel jouw menu via www.sjefietshe.nl

Word jij net zo blij als ons van deze samenwerking tussen Sjefietsche en Wijmpje Beukers?

Volg The Daily Dutchy ook op FacebookTwitterPinterest en Instagram!

sjefietsche – wijmpje beukers

© 2020 The Daily Dutchy Tekst en Fotografie – All rights reserved