Vers van de pers | Pop-up Restaurant Sjefietshe krijgt vaste locatie!

Wij worden heel blij van dit nieuws en als jij fan bent van ceviche op zijn Amsterdams, Sjefietshe, dan word jij ook heel blij! Een paar jaartjes geleden begon het avontuur van Sjefietshe als pop-up, maar wij mogen jullie het goede nieuws vertellen dan ze een vaste locatie krijgen in Amsterdam! Hoe lekker en leuk is dat? Benieuwd!? Wij delen met liefde alle vissige ins & outs!

Een paar jaartjes geleden begonnen als pop-up en nu dan echt een volwaardig restaurant midden in… Trommelgeroffel!!! De Amsterdamse pijp.

Sjefietshe is ceviche op z’n Amsterdams. Letterlijk, want toen de Sjefietshe boys begonnen met dit mooie concept, konden de Amsterdammers om ons heen het woord ‘ceviche’ niet zo 1,2,3 perfect uitspreken.

“Als restaurant kijken wij natuurlijk wel verder dan Amsterdam alleen en vergeten wij niet de Zuid-Amerikaanse roots van het gerecht. Ook kijken wij lekker verder dan alleen het gerecht ceviche en kan je ook goed bij ons terecht voor andere visgerechten, of voor een lekker biertje of glas wijn aan de bar met een van onze huisgemaakte aperitief hapjes. Kortom: uitgebreid dineren of borrelen tot in de late uurtjes midden in de Amsterdamse Pijp” Aldus Sjefietshe.

Nice to know

Het restaurant is een samenwerking tussen Seger Abels (Foodini.nl), Rick Swinkels (Jacobsz), Bas Lammersen (ex Roast en Fishbar Monk) en Jordy Wentink (nieuw in horecaland).

Good to know

Het restaurant heeft op de planning staan te openen in mei. Rond de 28ste sluiten ze weer even de deuren… Maar niet getreurd! De Sjefietshe boys staan namelijk met het hele team op Taste of Amsterdam! En daar kan uiteraard ook heerlijk geproefd worden van ceviche.

De echte openingsdatum staat op 5 juni gepland. Het restaurant heeft plek voor zo’n 40 personen, verdeeld over lage tafels en eten aan de bar. Bij Sjefietshe mag en kan alles en dit is ook het gevoel wat mag overheersen in het restaurant. De deuren zijn 6 dagen per weke geopend van 16.00 tot 01.00 uur en op dinsdag gesloten.

Bron: Sjefietshe
Bron beeld: Sjefietshe

Volg The Daily Dutchy ook op FacebookTwitterPinterest en Instagram!

X The Daily Dutchy X

© 2019 The Daily Dutchy Tekst en Fotografie - All rights reservedVivian Secrève

Founder & Owner van The Daily Dutchy

Drinkt meer cappuccino's dan wijn, heeft een obsessie met olifanten en houdt heel erg van buiten de deur eten.