In de Agenda | Loco Mo.Sho whiskycocktails drinken bij Vesper Bar

Gek op whisky en wil je dit vieren in een leuke Amsterdamse hotspot? De hele maand november kun je bij Vesper terecht voor Monkey Shoulder cocktails, die op spectaculaire wijze geserveerd zullen worden. Feest! En jij kunt hier uiteraard ook terecht om te proeven en de veelzijdigheid van whisky te proeven! Hoe? The Daily Dutchy knows best en vertelt je graag meer! 

Vesper vind je om de hoek van de haarlemmerstraat en bestaat inmiddels al ruim 11 jaar! Een begrip in Amsterdam dus en zo wordt de bar ook geprezen om het team en de kwaliteiten. De sfeer is er speels, gezellig en relaxt wat zorgt voor een grote groep vaste gasten. Iets wat zeker past bij het whiskylabel Monkey Shoulder.

“Monkey Shoulder, made for mixing”

Jules Bayuni en de Amsterdamse industriële design visionair Charlie Miller hebben om die reden de handen ineengeslagen met Monkey Shoulder om een nieuw tijdperk in te luiden. Met speelsheid en kameraadschap in gedachten hebben zij een concept ontwikkeld die een maand lang te beleven is bij Vesper Bar.

Het cocktailmenu, samengesteld door toonaangevende bartenders, bestaat uit 4 Monkey Shoulder ‘locomotion cocktails’, elk met een eigen mechanisme dat speciaal is ontworpen om ingrediënten op inventieve wijze te mixen.

Maak kans op een “gratis” rekening

Vind jij tijdens je avondje uit bij Vesper “het” Loco Mo.Sho object, dan is de rekening geschiedenis. Elke woensdag in november ligt er namelijk in de Vinkenstraat iets van Monkey Shoulders verstopt. Wie zoekt en vindt hoeft niet te betalen! De zoektocht begint iedere woensdag om 18:00 uur…

Kom jij het leven vieren met Monkey Shoulder bij Vesper?

Volg The Daily Dutchy ook op FacebookTwitterPinterest en Instagram!

X The Daily Dutchy X

© 2021 The Daily Dutchy Tekst en Fotografie - All rights reserved 
Boeken
Boeken