Interieur trend: Hout

Hout in je interieur is hot! Hoe grover, hoe beter als je het ons vraagt… Hout past tevens vrijwel in elk interieur, of je nou van een moderne stijl, een industriële stijl of een klassieke stijl houdt. The Daily Dutchy is ook gek op hout en kreeg een té leuk bankje opgestuurd van het Nederlandse bedrijf Alshetmaarvanhoutis. Klik snel verder voor deze interieur trend, bewonder het bankje van Alshetmaarvanhoutis en laat je ook overhalen om een houten eyecatcher in huis te nemen!Houtenbankje

Hout is helemaal anno nu en heeft een stoere toegevoegde waarde in je interieur. Een stukje natuur in huis brengen kan nooit kwaad en laat je huis extra leven. Natuurlijk kun je gaan voor een mooie houten tafel of salontafel, maar waarom niet een mooie houten lijst, vaas of bankje in huis plaatsen? Wij vinden hout in combinatie met marmer ook een erg mooie combinatie!

Check it (h)out!

BankjeAlshetmaarvanhoutis is een leuk puur Nederlands bedrijf, dat producten op maat maakt met hout als basis-ingrediënt. Vandaar natuurlijk deze bijpassende bedrijfsnaam. The Daily Dutchy kreeg dit té leuke bankje opgestuurd, wat zeker een mooie eyecatcher in huis is. Het bankje is van steigerhout gemaakt en mooi grof afgewerkt. Alshetmaarvanhoutis is een kleinschalig bedrijf en zeer flexibel voor de wensen en behoeften van de klant. Wil je ook zo’n leuk bankje, dan moet je zeker een kijkje nemen op de website!

Wat vind jij van deze interieur trend? Heb jij al een houten eyecatcher in huis?

Bron beeld: Vivian Secrève

Volg The Daily Dutchy ook op Facebook, Twitter, Pinterest en Instagram!

X The Daily Dutchy X

© 2015 The Daily Dutchy Tekst en Fotografie - All rights reserved

Vivian Secrève

Founder & Owner van The Daily Dutchy

Drinkt meer cappuccino's dan wijn, heeft een obsessie met olifanten en houdt heel erg van buiten de deur eten.