Lingerie trend | LoveStories Intimates

Tegenwoordig is het geen poespas meer om je lingerie subtiel te showen…Het is bijvoorbeeld geen taboe meer als je bh te zien is onder je mooie doorschijnende dichtgeknoopte witte blouse. Sexy noemen wij dat en dat kunnen de mannelijke Dutchies zeker niet ontkennen! Het puur Nederlandse lingeriemerk LoveStories is het met dit statement zeker eens en beschikt over een mooie collectie lingeriepareltjes die gezien mogen worden. The Daily Dutchy vertelt je meer over dit mooie merk wat thuishoort binnen Nederlands trots. Lees snel verder…LoveStoriesMarloes Hoedeman is de oprichtster van LoveStories. Een hoedenlabel had ook erg goed gepast bij haar naam! Ze begon het merk in de hoop om prachtig ondergoed voor haarzelf te maken, maar dit groeide al snel uit naar een succes. Met het merk spreekt Marloes vrouwen aan die op zoek zijn naar comfortabele en mooie lingerie. ‘Underwear becomes outerwear’, de omschrijving van LoveStories past goed waar het merk voor staat. Samen met de rest van je outfit mag er met lingerie ook zeker gepronkt worden!

Stijlvol & Comfortabel

Het Nederlandse lingeriemerk brengt verschillende prints, stijlen, stoffen en kleuren samen tot een gevarieerde mix van materialen en details. Stijlvol en comfortabel, sportief en romantisch zijn allemaal vermengd met elkaar tot verschillende lingeriestukken die jij met elkaar kan mixen and matchen. Voor een ieder wat moois, zodat jij je prachtig voelt binnen je eigen persoonlijkheid. Aldus LoveStories.

LoveStories opende haar eerste winkel in 2014 aan de Herengracht te Amsterdam, maar inmiddels wordt het merk verkocht in verschillende boetieks en warenhuizen over de hele wereld. In zo’n 28 landen is het merk een begrip. Ook vind je verschillende items bijvoorbeeld in de Bijenkorf. Neem snel een kijkje in de webshop van LoveStories en ontdek al het moois zelf!

Het merk is inmiddels uitgegroeid tot een zeer bekend lingerielabel en heeft ook zeer veel succes in het buitenland. Onze lingeriekast ligt ook vol met veel mooie setjes. Comfortabel en sexy!

Wat vind jij van het merk LoveStories?

Bron: LoveStories Intimates
Bron beeld: Vivian Secrève

Volg The Daily Dutchy ook op Facebook, Twitter, Pinterest en Instagram!

X The Daily Dutchy X

© 2015 The Daily Dutchy Tekst en Fotografie - All rights reserved

Vivian Secrève

Founder & Owner van The Daily Dutchy

Drinkt meer cappuccino's dan wijn, heeft een obsessie met olifanten en houdt heel erg van buiten de deur eten.