NESCAFÉ Dolce Gusto | 3x Vegan Macchiato’s

Tegenwoordig zijn vegan melksoorten niet meer weg te denken bij de hippe koffietentjes in Nederland. Zo bestellen wij met regelmaat een “oat cappuccino” to go! Deze trend is NESCAFÉ Dolce Gusto ook niet onopgemerkt gebleven en graag laat The Daily Dutchy je kennismaken met drie nieuwe varianten. Lees: 3 verschillende soorten Vegan Macchiato’s, die je in een handomdraai easy peasy thuis kunt zetten! 

dolce gusto

Wat is een Macchiato precies?

Een macchiato is een espresso gezet met laagjes melk. In dit geval spreken we van een latte macchiato, gezien de hoeveelheid. Er bestaat namelijk ook nog een espresso macchiatto en die koffie bevat maar een klein toefje melk bovenop de espresso. Latte betekent melk en macchiato staat voor gevlekt. Zo heb je weer wat geleerd, mocht je dit nog niet weten!

Almond, Coconut & Oat

Ja, ja dat zijn de nieuwe Vegan Macchiato smaken, die je in een handomdraai zet met NESCAFÉ Dolce Gusto. Drie koffievariaties die inspelen op dé trend van nu, namelijk VEGAN.

Deze drie Vegan smaken zijn erg verschillend; zo is de Almond Macchiato wat zoeter met een smaak van biscuit, nootachtige tonen en een kleine hint naar karamel. De Oat Macchiato heeft een heerlijk zachte smaak van geroosterd haver en met de Coconut Macchiato maak je een tripje naar de tropen. Ondanks deze verschillen, hebben de smaken één ding gemeen: ze zijn 100% vegan en gemaakt van plantaardige melk, dus lactosevrij. Ook heeft elke smaak een zachte, romige cremalaag. Zo kun jij met NESCAFÉ Dolce Gusto genieten van een Vegan koe koffie, gewoon lekker bij je thuis!

dolce gusto

Zo zet jij je jouw favo Vegan Machiato

Benodigdheden:
– Leuke koffiebeker/glas
– NESCAFÉ Dolce Gusto Cold Vegan Capsules
– Een momentje voor jezelf 🙂

https://thedailydutchy.com/2020/08/26/drinks-zo-maak-je-een-turmeric-latte/

BEREIDING NESCAFÉ Dolce Gusto Vegan Machiato

  1. Doe de capsule in de machine en sluit de machine goed.
  2. Zet je machine op 6 streepjes
  3. Druk op het knoppie

En.. genieten maar!

Good to know

Deze koffie is gezet met de automatische Genio S Plus van Krups. Voor €99,99 heb je dit apparaat in huis. De Vegan Macchiato capsules kun je gewoon bij de supermarkt halen en je betaalt €4,79 voor een doosje met 12 stuks.

Was jij al bekend met de Vegan Macchiato’s van NESCAFÉ Dolce Gusto? 

Bron beeld: The Daily Dutchy – Vivian Secrève

Volg The Daily Dutchy ook op FacebookTwitterPinterest en Instagram!

X The Daily Dutchy X

© 2021 The Daily Dutchy Tekst en Fotografie - All rights reserved