Pop-up | Pays d’Oc IGP opent wijnboutique in hartje Amsterdam

Leuker kunnen we het niet maken deze december, wel gezellig en lekkerder met goede wijn. Gelukkig ziet Pays d’Oc IGP dit ook in en openen ze de hele maand december een pop-up wijnboutique in hartje Amsterdam. Als leider in druivenrassen wil het Zuid-Franse kwaliteitslabel Pays d’Oc IGP je graag wat kennis bijgeven over onder andere Chardonnay, Souvignon Blanc en van Merlot tot Cabernet Franc. The Daily Dutchy is gek op wijn en vertelt je graag meer!

paysdocwine

Wijnen, wijnen, wijnen!

Het diner verplaatst zich merendeel binnenshuis, maar dat betekent niet dat de kwaliteit hier onder hoeft te lijden. Een bezoek aan de Pays d’Oc pop-up wijnboutique is dé manier om de perfecte wijn-spijs combinatie op tafel te zetten tijdens de feestdagen.

Wijnadvies op maat

Er is een spannend wijnaanbod aanwezig met prijzen van €4,50 tot €75 per fles. Wijnprominenten als wijnschrijfster Barbara Verbeek en Winebar of the Year-winnaar Julian Cleton zijn in de winkel aanwezig voor uitgebreid wijnadvies.

Als extraatje ontvang je bij aankoop van twee flessen wijn een fantastische poster met alle druivenrassen uitgebeeld als getekend personage. Welk personage past het beste bij jou, oftewel: welke druif ben jij?

Druivenrassen

De Pays d’Oc wijnboutique heeft een speciale selectie van 50 wijnen. 35 daarvan zijn gemaakt van een enkele druivenras (zogeheten mono-cépage wijnen) en er zijn ook speciale blends. Naast wijn kan men in de winkel terecht voor wijnglazen uit The Experts’ Collection van Royal Leerdam en andere aanverwante artikelen.

Good to know

De wijnboutique van Pays d’Oc is gevestigd op de Herenstraat 12, tussen de Keizersgracht en Herengracht. De winkel wordt op 3 december om 12.00 geopend. Van dinsdag t/m vrijdag is de store van 12.00 tot 19.00 uur geopend, op zaterdag van 11.00 tot 18.00 uur en op zondag van 12.00 tot 18.00.

Kom jij wijntjes proeven en inslaan voor de feestdagen?

Volg The Daily Dutchy ook op FacebookTwitterPinterest en Instagram!

X The Daily Dutchy X

© 2020 The Daily Dutchy Tekst en Fotografie – All rights reserved