Shopping | Deze trendy wijnkoelers wil je hebben

Met de zomer in aantocht en de zon die zich steeds vaker laat zien is dit dé musthave, die je in huis moet halen! Gekoelde wijn smaakt namelijk beter en dat is een feit. Of je nu gaat voor rood, rosé of wit… Van een eyecatcher aan tafel tot een handige to-go variant voor in het park. The Daily Dutchy zet de leukste wijnkoelers voor je op een rij! 

wijnkoeler

Trendy en poepie chique is deze marmeren wijnkoeler voor slechts €23,70!

wijnkoelerdubbelwandig

houd de wijn gekoeld en vermijd condensatie met deze elegante dubbelwandige wijnkoeler voor €19,55.

stalenwijnkoeler

Het modieuze design van deze elegante koeler zorgt voor een aantrekkelijke look. Koelt de wijn binnen ca. 5 minuten omlaag en houdt hem urenlang koud, zonder het gebruik van ijs of een koelkast! Deze roestvrijstalen wijnkoeler kost €27,70.

wijntas

Hoe handig is dit? Annie houd jij mijn wijntassie even vast? Ideaal voor een picknick of een wijnwandeling in een mooi natuurgebied. Er passen gewoon twee flessen wijn in, die ook nog eens goed gekoeld blijven in de wijndraagtas en dat voor €27.10.

betonlookwijnkoeler

IJSKOUD: Of het nu gaat om mousserende wijn, wijn of niet-alcoholische dranken – de mensen genieten het liefst van hun drankjes ijskoud. De Buddy’s Bar wijnkoeler / champagnekoeler ziet er niet alleen erg goed uit, maar belooft dankzij de vervaardiging van beton een uitstekende koeling voor een lange tijd. Deze betonlook wijnkoeler kost €29,99.

houtenwijnkoeler

Wil je iemand echt een mooi cadeau geven? Dan weten wij zeker dat je indruk maakt met deze houten wijnkoeler! Stoer, robuust en elegant. Voor €59,90!

terracottawijnkoeler

Deze terracotta wijnkoeler doet je wellicht denken aan een traditioneel Italiaans of Grieks restaurant, maar doet het ook erg goed aan een mooie gedekte tuintafel in de Nederlandse zon! Kost slechts €19,99.

Welke wijnkoeler sleep jij in je winkelmandje? 

Volg The Daily Dutchy ook op FacebookTwitterPinterest en Instagram!

X The Daily Dutchy X

© 2022 The Daily Dutchy Tekst en Fotografie - All rights reserved