Shopping | Deze trendy wijnkoelers wil je hebben

Met de zomer in aantocht en de zon die zich steeds vaker laat zien is dit dé musthave, die je in huis moet halen! Gekoelde wijn smaakt namelijk beter en dat is een feit. Of je nu gaat voor rood, rosé of wit… Van een eyecatcher aan tafel tot een handige to-go variant voor in het park. The Daily Dutchy zet de leukste wijnkoelers voor je op een rij! 

marmer gekoelde wijn

Trendy en poepie chique is deze marmeren wijnkoeler voor slechts €23,70! Deze marmer wijnkoeler is dan ook meteen onze favoriet.

wijnkoelers dubbelwandig

houd de wijn gekoeld en vermijd condensatie met deze elegante dubbelwandige wijnkoeler voor €19,55.

stalen wijnkoelers

Het modieuze design van deze elegante koeler zorgt voor een aantrekkelijke look. Koelt de wijn binnen ca. 5 minuten omlaag en houdt hem urenlang koud, zonder het gebruik van ijs of een koelkast! Deze roestvrijstalen wijnkoeler kost €27,70.

wijntas

Hoe handig is dit? Annie houd jij mijn wijntassie even vast? Ideaal voor een picknick of een wijnwandeling in een mooi natuurgebied. Er passen gewoon twee flessen wijn in, die ook nog eens goed gekoeld blijven in de wijndraagtas en dat voor €27.10.

betonlook gekoelde wijn

IJSKOUD: Of het nu gaat om mousserende wijn, wijn of niet-alcoholische dranken – de mensen genieten het liefst van hun drankjes ijskoud. De Buddy’s Bar wijnkoeler / champagnekoeler ziet er niet alleen erg goed uit, maar belooft dankzij de vervaardiging van beton een uitstekende koeling voor een lange tijd. Deze betonlook wijnkoeler kost €29,99.

houten koeler

Wil je iemand echt een mooi cadeau geven? Dan weten wij zeker dat je indruk maakt met deze houten wijnkoeler! Stoer, robuust en elegant. Voor €59,90 blijft je wijn gekoeld!

terracotta gekoelde wijn

Deze terracotta wijnkoeler doet je wellicht denken aan een traditioneel Italiaans of Grieks restaurant, maar doet het ook erg goed aan een mooie gedekte tuintafel in de Nederlandse zon! Kost slechts €19,99.

Welke wijnkoeler sleep jij in je winkelmandje voor de lekkerste gekoelde wijn

Volg The Daily Dutchy ook op FacebookTwitterPinterest en Instagram!

X The Daily Dutchy X

marmer wijnkoeler – wijnkoelers – wijnen – gekoelde wijn

© 2022 The Daily Dutchy Tekst en Fotografie - All rights reserved