6x De beste tattoo shops in Rotterdam

Ontdek de beste tattoo shops in Rotterdam. Of je nu je eerste tattoo wilt laten zetten of een nieuwe wilt toevoegen aan je groeiende collectie, het loont de moeite om rond te kijken voor de beste shops. De kwaliteit van de artiest kan namelijk een groot verschil maken. Hier zijn enkele van onze favoriete tattoo shops in Rotterdam, waar jij de mooiste tatoeage kunt zetten!

tattoo shops Rotterdam - tatoeage zetten Rotterdam

#1 Moose Tattoo

Binnen de Rotterdamse tattoo scene mag Moose Tattoo niet ontbreken. Maarten, oftewel Moose is in 2001 deze tattoo shop in Rotterdam gestart en deze shop staat bekend als een shop met allure. Wat voor plakplaatje je hier ook wil zetten, voor iedere tattoo stijl ben je hier aan het juiste adres. Of je nu een custom fineline tattoo wil laten tekenen of voor een tattoo met veel kleur gaat. Een tatoeage is hier altijd van hoge kwaliteit en het team van Moose helpt je graag verder. Of je nu op afspraak komt of spontaan voor een walk-in binnen komt wandelen.

Adres: Kleiweg 194-A Rotterdam

#2 Walls and Skin 

Op nog geen tien minuutjes wandelen van Rotterdam Centraal vind je Walls and Skin. Deze tattoo shop komt je wellicht bekend voor van naam, want Walls and Skin Tattoo zit op meerdere plekken in het land. Niet enkel in Rotterdam, maar ook in Amsterdam, Amersfoort, Middelharnis en Zandvoort vind je een Walls and Skin shop. Met een team van internationale artiesten vind je hier gegarandeerd een match met een tattoo artiest en jouw wensen. Daarbij heeft deze tattoo shop in Rotterdam een wel heel bijzondere service. Je kunt hier namelijk de tattoo van een dierbare overleden persoon behouden. Neem vooral een kijkje op de website voor meer informatie over onder andere deze betekenisvolle service.

Adres: 1e Middellandstraat 30A Rotterdam

>>> Lees verder waar je nog meer een tatoeage kunt zetten in Rotterdam

#3 House of Ink

Sinds 2015 is House of Ink een feit. Deze tattoo shop in Rotterdam is gestart door Peet. Met zijn jarenlange ervaring en specialisme in Old-School, kleur, Samoa, Japanese, Maori en Polynesische tattoos ben je hier op je plek als je zo’n stijl zoekt. Tevens ben je hier ook gewoon welkom, mocht je zelf leuke ideeën hebben of behoefte hebt om te sparren.

Adres: Wolphaertsbocht 78, Rotterdam

#4 Inkfish Tattoo

Bij deze custom tattoo shop ontwerpen ze het liefst de tatoeage voor jou persoonlijk en deze zetten ze dan ook enkel op jouw lijf. Oftewel je hebt gegarandeerd een unieke tatoeage bij Inkfish Tattoo. Je kunt uiteraard ook met een eigen voorbeeld langskomen, maar grote kans dat deze tattoo dan niet uniek is! Inkfish is gespecialiseerd in verschillende tattoostijlen. Een aantal stijlen op een rij; Illustrative, Neo-traditional, geometric, cartoon, realistic, Chicano, newschool, horror, Japans, oldschool, Chinese- en portret-tattoos. Met het zetten van coverup-tattoos, tatoeages zetten op donkere huidtypen, en verbergen van littekens door middel van een tatoeage, heeft Inkfish Tattoo ook veel ervaring!

Adres: Branco van Dantzigstraat 27, Rotterdam

#5 Tattoo Bob

Tattoo Bob is een bekende tatoeëerder en oprichter van de Tattoo Bob’s Studio in Rotterdam. Hij wordt beschouwd als een van de pioniers van het tatoeëren in Nederland en tatoeëert al sinds het begin van de jaren 70. Je bent hier aan het juiste adres voor verschillende stijlen, waaronder traditionele, Japanse en moderne stijlen. Gelegen aan de Oudedijk in Rotterdam, is Tattoo Bob een van de grootste en bekendste tattoo shops in Nederland. Tevens ben je hier aan het juiste adres voor het zetten van een piercing!

Adres: Delistraat 4-10, Rotterdam

#6 Tattoo Dex

Zoek je een tattoo artiest die gespecialiseerd is in dunne fijne en strakke lijnen, oftewel fineline? Dan ben je bij Tattoo Dex aan het juiste adres. Haar werk kenmerkt zich door verfijning en details en er is bij deze tattoo shop in Rotterdam veel ruimte voor persoonlijke aandacht. Momenteel is Lieve Dex rustig weer aan het werk, na een blessure en een daarbij komende wankelende mentale gezondheid. Iets waar wij bij The Daily Dutchy alle begrip en herkenning voor hebben. Neem gerust een kijkje op haar website en bel voor het maken van een afspraak. Er kan dus een ietwat langer wachtrij zijn!

Adres: Oudedijk 400, Rotterdam

Good to know

Met dit lijstje willen wij je absoluut niet aansporen om zonder na te denken een tatoeage te zetten en zeker niet als je onder de 18 jaar bent of hier niet goed over nagedacht hebt. Een tattoo haal je er zo 1,2,3 niet af en hier kun je snel spijt van krijgen. Is dit het geval geweest, dan raden wij de volgende zes tattooshops in Rotterdam zeker aan!

Heb jij ook een tatoeage? En waar heb jij deze tatoeage in Rotterdam laten zetten? Mis je een tattoo shop in Rotterdam in dit lijstje, die niet mag ontbreken? Laat het ons weten en we voegen hem toe!

Volg The Daily Dutchy ook op FacebookTwitterPinterest en Instagram!