The Daily Nightlife | Parijse sferen bij Bar Rouge

Achter de gezamenlijke deuren van de Supperclub en Cocktailbar de Flying Dutchmen kun jij je ook sinds kort wanen in Parijse sferen bij Bar Rouge Amsterdam. Cocktails, Asian Fusion gerechten en entertainment maken deze drie ingrediënten tot het recept for a perfect night out. The Daily Dutchy trok haar little black dress en een paar mooie hakken aan voor een retourtje Frankrijk. Benieuwd wat wij van Bar Rouge vonden? Lees snel verder!

Bar Rouge Amsterdam Supperclub

Parijse sferen bij Bar Rouge

Geïnspireerd op de oude Parijse clubs, bevindt zich in hetzelfde pand als de Supperclub in een van de stijlkamers Bar Rouge. Het rode interieur in combinatie met zwart meubilair, velourse gordijnen en schemerlicht doen je denken aan de tijden van Moulin Rouge en de intieme Franse nachtclubs. Midden in de zaal vind je de bar waar de heerlijkste cocktails worden bereid. Centraal bevindt zich een DJ booth waar de avond word ingeluid met diverse RnB tracks. Het geheel voelt zwoel, sexy, internationaal en high end aan.

Bar Rouge Menu
Bar Rouge Amsterdam Parijse sferen

What the food

De keuken van bar Rouge is Asian Fusion. Zo vinden we op de kaart onder andere sushi, dim sum, small bites, vis, vlees en diverse platters, die gedeeld kunnen worden. Onder het mom van sharing is caring kozen wij voor de platters en werden wij verrast met diverse Aziatische gerechten en bijzondere sushi en nigiri’s. Ook vind je op de kaart een uitgebreide selectie van originele cocktails naast de gebruikelijke drankenkaart.

All-in-experience

Een avond bij Bar Rouge is niet zomaar een avondje uit, maar een all-in-experience waarbij aan alles is gedacht. Beginnen met een cocktail, dineren en daarna de mogelijkheid tot dansen bij de Supperclub. Nu zelf dansen er helaas niet in zit werden wij tijdens het diner aangenaam verrast door diverse optredens van prachtige dames. Zo hadden wij een dikke girl crush op de burlesque dame en was het oui oui, très sexy!

Bar Rouge Amsterdam Supperclub Parijse sferen
Burlesque show Parijse sferen

Nice to know

Na het diner is er de mogelijkheid om de avond voort te zetten in de Supperclub, hiervoor hoef je geen apart kaartje te kopen en kun je de wachtrij skippen. As a true Parisienne trippel jij op je hakken zo de club binnen. Ook biedt Bar Rouge de mogelijkheid voor het vieren van de eigen “Nuits Parisienne” voor een privé avond en kan de zaal worden afgehuurd.

Good to know

Bar rouge is gevestigd op Singel 460 te Amsterdam. Een tafel boeken kan van donderdag tot en met vrijdag. Bar Rouge wilt een intieme sfeer creëren, in totaal is ‘s avonds plek voor 110 gasten in twee shifts van 18:00 tot 20:30 en 20:30 tot 23:00. Het diner wordt tot middernacht geserveerd. Zodra we weer met de voetjes van de vloer mogen wordt Bar Rouge omgebouwd tot een club waarbij je tot 05:00 ‘s ochtends kan dansen en ja, dat is een uur langer dan bij haar zusje de Supperclub.

Ben jij al bekend met Bar Rouge?

Dit artikel is geschreven door Louise Secrève.

Bron beeld: The Daily Dutchy – Vivian Secrève

Volg The Daily Dutchy ook op FacebookTwitterPinterest en Instagram!

Bar Rouge Amsterdam – Burlesque Bar Amsterdam – Uitgaan Amsterdam – Parijse sferen

©The Daily Dutchy Tekst en Fotografie - All rights reserved