Trend Zomer 2019 | Een kleurexplosie in je tuin

Het zomerseizoen staat voor de deur en dit jaar wordt dat aan de hand van extra kleur nog meer uitgelicht. Intratuin presenteert de tuintrends en zet de bloemetjes buiten met niemand minder dan Jim Bakkum als fotograaf. Wij waren aanwezig bij de fotoshoot, wat volledig in het teken stond van zon, liefde, vakantie, festivals en drankjes op het terras. Beter bekend als de zomer! Benieuwd naar de zomerbloeiers en de foto, die Jim Bakkum van The Daily Dutchy’s Vivian schoot? Lees snel verder!

Bye Wintervacht, Hello Kleurige Zomer!

Niet alleen Intratuin ontdoet van haar wintervacht en bloeit op: de zomer wordt getekend door tientallen kleurige zomerbloeiers die van onze balkons, terrassen en tuinen een ware kleurenexplosie maken. 2019 is het jaar waarin vrolijke, bonte, zachte en felle kleuren centraal staan. Zondag 28 april luiden Intratuin en Jim Bakkum de zomer officieel in met een fotoshoot in stijl en wij mochten hier aanwezig zijn.

Zomer tuintrends 2019

Kleur is hét codewoord deze zomer. Na de urban jungle en de hippe plukboeketten wordt 2019 getekend door tientallen kleurige zomerbloeiers die van onze balkons en tuinen een ware kleurenexplosie maken. Kleuren zijn grote sfeermakers en prikkelen onze belangrijkste zintuigen: reuk en zicht. Bij het zien van een verzameling felle kleuren zoals die van verschillende zomerbloeiers, wordt vaak een instant gevoel van vrolijkheid opgewekt. Het is daarom de hoogste tijd om onze tuinen en – al dan niet Franse – balkonnetjes onder te dompelen in exotische kleurenpaletten waar we spontane
Insta-neigingen van krijgen.

Je kunt de bloeiers op verschillende manieren in je tuin kwijt. Zet ze in een grote
plantenpot op je terras, balkon of vlonder of plaatst verschillende kleine potten op een decoratieve tafel. Voor het mooiste effect combineer je de potten met hang- of
wandbakken op ooghoogte. Op inspiratie.intratuin.nl vind je inspiratie voor vijf verschillende kleurencombinaties die je zomerse groene (bonte) vingers doen jeuken!

https://thedailydutchy.com/2019/04/25/huh-dit-wist-je-nog-niet-over-alpacas/

Nice to know

Niet zo’n groene vingers? Tot en met 12 mei helpen ze je bij Intratuin gratis met het oppotten van je zomerbloeiers.

Het perfecte plaatje

Geheel in het thema van de bonte bloementuin toverden Intratuin en de Wunderkammer op 28 april een bloeiende wall tevoorschijn. Deze setting werd door niemand minder dan musicalster en fotograaf in spé Jim Bakkum vastgelegd en wij zijn trots op het eindresultaat! Ben jij benieuwd welke foto Jim Bakkum van Vivian schoot? Check dan snel The Daily Dutchy’s Instagram!

Wanneer haal jij de zomer in huis?

Bron beeld: The Daily Dutchy – Vivian Secrève

Volg The Daily Dutchy ook op FacebookTwitterPinterest en Instagram!

X The Daily Dutchy X

© 2019 The Daily Dutchy Tekst en Fotografie - All rights reserved