Amsterdams label NOBODY HAS TO KNOW lanceert eigen collectie!

Please Add Photos
to your Gallery

Donderdag 22 september was het dan zo ver, NOBODY HAS TO KNOW lanceert haar private label NHTKSTUDIO met de eerste collectie, THE UNCUT. En wij van The Daily Dutchy waren aanwezig bij deze lancering in hartje Amsterdam. We love denim en laat deze eerste collectie nou net uit een premium denimcollectie bestaan. Ook fan van Denim? Lees dan snel verder, want wij hebben te gekke foto’s en vertellen je graag meer over deze stoere collectie!

NHTKSTUDIO - THE UNCUT
NHTKSTUDIO – THE UNCUT

Wij van The Daily Dutchy hebben een zwak voor alles wat gecreeërd wordt in ons mooie Nederland en zo ook voor de eerste collectie van NHTKSTUDIO. Graag stellen wij je eerst even voor aan dit unieke merk.

NHTKSTUDIO zet mode graag in een ander perspectief. Oftwel ze nemen afstand van stereotyperingen, focussen zich hierbij op het kledingstuk en hoe dit aansluit op de individuele lichaamsvormen en de indentitiet. Met de collecties wilt NHTKSTUDIO mensen graag inspireren, maar ook activeren naar een houding waarin het draait om het karakter en de vorm van het kledingstuk. Dit in de plaats van het voldoen aan de normen die de huidige maatschappij ons oplegt. Zo heeft het merk ook als motto; “Wear what you love. The rest? NOBODY HAS TO KNOW.”

De eerste collectie: THE UNCUT, is zoals we al verklapte een denimcollectie uitgevoerd in vier kleuren en ontworpen om onderling te combineren. We like! De silhouetten zijn recht en oversized en vormen in combinatie met het denim een persoonlijke pasvorm. Zo past elk kledingstuk zich goed aan bij de persoon die het draagt. “Elk item kan omgevormd en gelabeld worden naar eigen
wens en perceptie. Denk aan scharen, onafgewerkte zomen, gerafeld denim, grote klittenband vlakken en geborduurde patches met teksten CARE en DON’T CARE”. Aldus, Co-founder NOBODY HAS TO KNOW en graphic designer van NHTKSTUDIO Hannah van Dijck.

Launch NHTKSTUDIO. from THE VIEW CONCEPTS on Vimeo.

Good to know
De collectie is te bewonderen en te koop in de NOBODY HAS TO KNOW winkel aan de Keizersgracht nummer 469 te Amstedam.

Wat vind jij van THE UNCUT collectie van NHTKSTUDIO? Care or Don’t Care?  

Bron: NHTKSTUDIO
Bron beeld: NOBODY HAS TO KNOW

Volg The Daily Dutchy ook op FacebookTwitterPinterest en Instagram!

X The Daily Dutchy X

© 2016 The Daily Dutchy Tekst en Fotografie – All rights reserved

Vivian Secrève

Founder & Owner van The Daily Dutchy

Drinkt meer cappuccino's dan wijn, heeft een obsessie met olifanten en houdt heel erg van buiten de deur eten.