Winter Wandel Wardrobe | 5x Inspiratie voor op je hoofd

Sinds de lockdown wordt er in Nederland dagelijks heel wat kilometers afgelegd met de benenwagen. Een koffie to go hier, een Glühwalk daar, lekker aan de wandel met elkaar! Je pumps verstoffen inmiddels in de kast en dat jij je huispak aan hebt, ziet niemand toch onder die enorme winterjas. Maar van een likje mascara en een leuke outfit of accessoires wordt toch iedereen een beetje blij, daarom wat Winterse Wandel musthaves voor jou op een rij!

muts

Goed Gemutst

Geef die grauwe dag wat extra kleur met een vrolijke beanie of muts op je hoofd. Maar ook classy is sexy, wat dacht je van een mooie wollen hoed om je outfit net even dat extra’s te geven? Lekkere warme oortjes en zelfs de coupe frituur is even uit het zicht. Met een heerlijk warm hoofdje geniet jij extra van het winterse zonlicht.

Lees snel verder voor wat inspiratie!

1. De kleurrijke beanie

De eenvoudige beanie kan overal bij en geeft een beetje kleur in je gezicht. Ga voor een mooie pastel, kleurijk, classy zwart of naturel. Mix en match met je overige accessoires zoals je handschoenen of sjaal.


Groen is altijd goed €8,99

oranje muts
Oranje boven €8,35

mutsen
Twee voor de prijs van één €12,04

2. De bucket hat

De bucket hat kennen de uiteraard al van afgelopen winter en ook deze winter is het een blijvertje! Ook de bucket hat komt in elke vorm en kleur, dus voor een ieder wat wils. Hieronder onze favorieten. 

buckethat
Teddy Bucket hat €20,99

bucket hat
Bucket hat fake fur €17,99

luipaard bucket hat
Bucket hat Luipaard €34,95

3. Verschuil je onder die pet

Ben je toe aan je dosis C02, maar werkte je eyeliner weer eens niet mee? Zet dan gewoon lekker een petje op, lekker anoniem en niemand ziet je quarantaine kop. 

tommy hilfiger pet
De klassieke Hilfiger €20,95

Adidas pet
Sporty Spice Adidas €13,95

4. De baret

Voorlopig kunnen we nog niet door de straten van Parijs slenteren, maar toch een vleugje Frans op je koppie met de klassieke baret. Ga in plaats van de “Emily in Paris” voor de “Emma in Park- look”.


Basic black baret €22,99

baret
Beestachtige tijger Baret €11,20
baret
Lekker Latex Baret €16,99

5. Een hoed is altijd goed

Tot slot is een mooie wollen hoed altijd tijdloos. Combineer hem met een mooie wollen mantel en je bent om door een ringetje te halen. Niets overdressed gewoon ownen en paraderen tussen de bomen!

fedora
Klassieke zwarte Fedora €18,70

witte hoed
Winterse witte hoed €24,99

Welk hoofddeksel zet jij op je hoofd tijdens de volgende wandeling door het bos, park, duinen of strand?

Dit artikel werd geschreven door: Louise Secrève

Volg The Daily Dutchy ook op FacebookTwitterPinterest en Instagram!

X The Daily Dutchy X

© 2021 The Daily Dutchy Tekst en Fotografie - All rights reserved