In de Agenda | 4x Woodford Mondays in Amsterdamse hotspots

Thank god it’s Monday! Voor veel mensen niet de favoriete dag van de week, maar om de volgende redenen leer jij de maandag wel omarmen. Ook Woodford Reserve Bourbon maakt de komende weken de maandag de leukste dag van de week. In vijf verschillende events brengt Woodford Reserve bijzondere bars, chefs, artiesten en designers samen om de Monday blues te verslaan. Bij welke hotspots je moet zijn om whiskey te drinken in Amsterdam? Wij vertellen je waar!

Woodford Mondays whiskey drinken in Amsterdam

Woodford Mondays whiskey drinken in Amsterdam

Wellicht ben je al bekend met deze mooie Bourbon Whiskey of wil je er graag kennis mee maken tijdens de Woodford Mondays in Amsterdam. Woodford Reserve Straight Bourbon Whiskey wordt op traditionele wijze gemaakt op de Woodford Reserve Distillery in Kentucky. Al in 1812, werd op deze ‘National Historic Landmark’, voor het eerst bourbon geproduceerd. Dat maakt deze distilleerderij één van de oudste van Amerika. Woodford Reserve combineert de erfenis van een traditionele distilleertechniek met moderne wetenschap, wat resulteert in een perfect uitgebalanceerde bourbon. Ontdek meer dan tweehonderd waarneembare smaaktonen, van hartige granen en hout, tot zoete aroma’s, kruiden en fruit- en bloemige tonen.

4 maart | Woodford Reserve & Flying Dutchmen Cocktails present: Soenil Bahadoer

Smaken kunnen elkaar waanzinnig versterken. Het team van Flying Dutchmen Cocktails zocht daarom met sterrenchef Soenil Bahadoer naar de perfecte cocktail pairing voor bij zijn creatieve streetfood bites. Met Bahadoer’s verfijnde culinaire skills creëert de chef een avond lang zijn versie van comfortfood als de bara en de rotirol. Met daarnaast bourbon-cocktails van de cocktailiconen van Flying Dutchmen Cocktails. Deze sterrenborrel kost €49,50 pp, inclusief drie cocktails met bijpassende bites. Reserveer via Flying Dutchmen Cocktails.

Flying Dutchmen Cocktails | Singel 460

Shift 1: 17.00 – 18.30
Shift 2: 18.30 – 20.00

11 maart | Woodford Reserve & Pulitzer’s Bar present: A whiff of AI

Geur is persoonlijk. En nog persoonlijker op 11 maart. Tijdens de Woodford Monday in Pulitzer’s Bar ontwikkelen gasten via een vragenlijst en AI een gepersonaliseerd parfum dat direct door de indrukwekkende parfummachine gemaakt wordt. Elke geur is anders. Naast deze geuren op maat, volgde het team van Pulitzer’s Bar ook voor het menu hun neus. Ze lieten zich voor hun exclusieve cocktails inspireren door geuren die veel in parfums gebruikt worden, zoals bergamot, oud en roos. Daarbij ontwikkelde het team ook een eigen parfum dat een van hun cocktails perfect complimenteert. Reserveer nu via de website van Pulitzer’s Bar.

Pulitzer’s Bar | Keizersgracht 234

Tijd: 18.00 – 22.00

18 maart | Woodford Reserve & Door 74 present: New & Old Fashioned

De werelden van mode en bourbon komen op 18 maart samen. En die twee hebben meer gemeen dan men misschien zou denken. Waar mode meer is dan wat je ziet, daar is whiskey meer dan je proeft. Daarom steekt Door 74 hun maandag in het nieuw met Fleur Bravenboer van Flora Bandana. Samen ontwierpen ze een unieke fashionitem. Iedereen die een cocktail in de bar bestelt, ontvangt die maandag dit limited edition design dat Bravenboer ter plekken personaliseert. Gaat ‘ie verder als bandana, sjaaltje of pochette? Reserveren voor deze stijlvolle avond kan via Door 74.

Door 74 | Reguliersdwarsstraat 74

Tijd: 18.00 – 24.00

25 maart / Woodford Reserve & Sins of Sal: The guilty pleasures of a chef

Altijd al willen weten wat de culinaire guilty pleasures van een topchef zijn? Op 18 maart zet Sins of Sal ze op het menu. Na een collab met Alex Haupt, zal dit jaar een nieuwe chef diens (tikje foute) favoriete op de kaart te zetten. Martin Eisma ontwikkelt ook deze editie een bijpassend menu vol boozy guilty pleasures. Tickets voor dit avondje zondigen zijn €30, inclusief welkomstcocktail & -bite. Reserveren kan via Sins of Sal.

Sins of Sal | Westerstraat 86, 1015 MN Amsterdam

Shift 1: 18.00 – 20.15
Shift 2: 20.30 – 22.30

Met wie wil jij op de maandag genieten van Woodford en whiskey drinken in Amsterdam?

Volg The Daily Dutchy ook op FacebookPinterest en Instagram!

Whiskey drinken in Amsterdam