Bijna open | Foodhallen Den Haag

De Foodhallen wist eerder al haar sporen te verdienen in Amsterdam en Rotterdam, maar nu mag ook Den Haag eraan geloven. Deze indoor foodmarket is ontzettend geliefd onder de mensen die van eten houden en daarom kunnen ook wij van The Daily Dutchy het niet laten om een bezoekje te brengen. Ben je nieuwsgierig naar deze hotspot in onze hofstad? Lees dan gauw verder! 

De Foodhallen zullen binnenkort de deuren openen in het Haagse winkelhof ‘Haagse Bluf’. Er zijn maar liefst 12 stands waar je terecht kunt. Van Vietnamees streetfood tot verse, huisgemaakte pasta, er is voor ieder wat wils! Nog niet alle namen zijn bekend, maar wij verklappen er alvast een paar. 

De eerste namen van Foodhallen Den Haag

Als eerste stand zullen je ogen al gauw vallen op CeeCee’s Chicken & Chips. Alle kipgerechten worden geserveerd met huisgemaakte chips en dips. Voor de mensen die van kluiven houden zijn de welbekende chicken wings van CeeCee een echte aanrader. Ga je liever voor een ietwat gezondere variant? Dan kun je kiezen voor de chicken salad. Ben je helemaal klaar met kip? Zet je reis dan voort naar Vietstreet. Hier worden zowel bekende als onbekende Vietnamese hapjes geserveerd.

Een ander nieuw gezicht is Bar Pêche, voorgebracht uit de 40 jaar oude Haagse held Bistro-Mer. En zoals verwacht zit je hier qua vis wel gebakken. Met klassieke gerechten als moules frites en moderne tegenhangers als een Peruaanse ceviche.

Maar ook Dim Dim Sum en Holy Falafel snapt het fenomeen ‘streetfood’ als geen ander. 

Voor de vette hap

Soms heb je behoefte aan meer junkfood ofwel ‘een vette hap’. Ook hiervoor ben je aan het juiste adres bij Foodhallen Den Haag. Smokey Goodness Burgers & Bites staat bekend om zijn BBQ-specialiteiten en hun overheerlijke flame-grilled burgers. Daarnaast serveert Renato’s Pizzeria jou de allerlekkerste pizza’s en belegde focaccia’s. 

Sweets for my sweets

Natuurlijk is een etentje niks zonder een dessert. Bij The Sweet Spot word je flink in de watten gelegd. Twee patisserie chefs serveren hun ambachtelijke, huisgemaakte lekkernijen. Voor de echte zoetekauw is er keuze uit verschillende soorten koekjes en taart. Maar je kunt gerust jouw ochtend bij de Foodhallen beginnen met een verse croissant of juist de avond afsluiten met een kaasplank. 

Good to know

Wil jij er voor het eerst bij de Foodhallen in het mooie oh oh Den Haag zijn? Houd de The Daily Dutchy in de gaten voor meer informatie en voor de overige namen die nog bekend gemaakt moeten worden! 

Ga jij een bezoekje brengen aan de Foodhallen in Den Haag?

Dit artikel is geschreven door Jamy Kok

Volg The Daily Dutchy ook op Facebook, Twitter, Pinterest en Instagram!

X The Daily Dutchy X

© 2019 The Daily Dutchy Tekst en Fotografie - All rights reserved

Vivian Secrève

Founder & Owner van The Daily Dutchy

Drinkt meer cappuccino's dan wijn, heeft een obsessie met olifanten en houdt heel erg van buiten de deur eten.