Dit zijn de cocktailtrends deze zomer

Deze zomer is het eindelijk feest! Corry (Corona) houdt ons niet meer tegen en het is weer een feest om pre-drinks voor een feestje te mogen serveren aan je geliefde vrienden en vriendinnen! De summer of love begin je deze zomer met een cocktail in de hand (of twee). Wat de cocktailtrends zijn? The Daily Dutchy knows best! 

Ages Rum Cocktails

RTS Cocktails

We horen je denken.. RTS? Ready to serve is deze zomer echt een trend. Waarom moeilijk shaken, als iemand anders de was al voor je heeft gedaan? Deze trend zien we vaker voorbij komen en vaak wordt de plank misgeslagen bij deze kant-en-klare cocktails. Thank god heeft Bacardí deze trend wel gegrepen. Zo is Nederland het eerste land waar je de drie Aged Rum Cocktails gewoon in de supermarkt kunt kopen. Ga jij voor de caribbean Espresso Rumtini, Roasted Pineapple Rum Punch od de Toasted Coconut Colada?

Alcoholvrije cocktails

We zijn steeds bewuster aan het drinken en denken daarbij ook aan onze gezondheid. Alcoholvrije avonden zijn zo suf niet meer, dankzij alcoholvrije cocktail mogelijkheden. Zo is het drankenlabel Lyre’s de Koning als je het ons vraagt op het gebied van alcoholvrije varianten, van je meest geliefde cocktailsoorten. Ook zijn er steeds meer “ready to serve” alcoholvrije cocktails te koop.

Vegan Cocktails

Ooit bij stilgestaan, dat niet alle cocktails vegan zijn? Steeds meer mensen kiezen er voor dierlijke producten uit hun leven te schrappen voor milieu en dier. Een mooie ontwikkeling als je het ons vraagt en dit valt dan ook zeker onder het kopje bewust drinken. De keuze voor vegan cocktails is reuze! Denk aan de klassieke Mojito, Daiquiri of geliefde Margarita!

Traditioneel met de Esma & Porma

Op elke cocktailkaart mogen deze twee cocktails niet ontbreken. De Esma (Espresso Martini) en de Porma (Pornstar Martini). Mocht je deze afkorting ooit hebben opgevangen, dan weet je nu wat ermee bedoeld wordt!

Wat is jouw favoriete zomer cocktail? Ps. zien wij jou bij Amsterdam Cocktail Week?

Volg The Daily Dutchy ook op FacebookTwitterPinterest en Instagram!

X The Daily Dutchy X

©The Daily Dutchy Tekst en Fotografie - All rights reserved