De eerste keer… | Een Anti Cellulite Bindweefselmassage

Veel vrouwen hebben er last van en veel vrouwen zijn er onzeker over. We hebben het over cellulitis. Ook ik (Vivian) heb last van een sinaasappelhuid en toen mijn vriendin Stefanie vertelde over een Anti Cellulitis Bindweefselmassage behandeling met onder andere een bindweefselmassage apparaat, die dit kan verminderen en waar ze zelf positieve ervaringen bij had, was ik om! Benieuwd naar mijn eerste keer? Lees dan snel dit (pijnlijke) verhaal. 

bindweefselmassage

Wie mooi wil zijn, moet pijn lijden…

Het gedeelte, dat het best een pijnlijke behandeling kan zijn, had ik even gemist in het gesprek met mijn vriendin, geloof ik… Haar beurse benen had ik overigens wel na haar eigen behandeling vol ongeloof bewonderd, maar toch inspireerde mij haar positieve ervaring en strakkere huid na een paar behandelingen mij meer!

Nog even wat info over de anti cellulitis massage. Deze wordt namelijk ingezet voor het verstevigen van de huid en het verminderen van cellulitis, of beter bekend als de sinaasappelhuid. Dat wil je! Mijn probleemzone… De benen en billen, hoewel ik volgens mijn vriend, met mijn rondingen echt niets te klagen heb, wilde ik dan ook erg graag aanpakken. Je weet hoe kritisch je over je eigen lichaam kunt zijn en hoe je dingen voor jezelf meer uitvergroot. Ik vind die, twee putten, die ik Knabbel & Babbel heb genoemd, wel erg aanwezig en mochten deze wat vervagen, ben ik een blij mens.

Bij dezelfde massage kliniek als mijn vriendin nam ik vervolgens een pakket af van €350 voor zes behandelingen. Hupsakee een stok achter de deur, want van horen zeggen begreep ik, dat je wel een x aantal behandelingen nodig hebt voor het beste resultaat en vermindering van de cellulitis.

Met gezonde spanning ging ik vervolgens naar de eerste afspraak. Thank god, voelde ik me meteen op mijn gemak. Het kan namelijk best even ongemakkelijk zijn om in je amperbroekkie iemand zijn werk te laten doen aan je benen en achterwerk.

“Ik lieg, als ik het niet fucking intens vond”

Ik vond de jonge dame, die me hielp in het begin nog best aardig… Totdat ze tekeer ging met de verschillende bindweefselmassage technieken, houten tools (wood therapy) en anti-cellulite cups, die geactiveerde werden door een soort van bindweefselmassage apparaat. Ik heb geprobeerd me voor te bereiden op de pijn, maar ik lieg als ik het niet fucking intens vond en de boel niet bij elkaar geblèrd heb! FUCCCCKKKKK, FAAACKKK, AUWWW, Puf puf puf, oeeeeeeh, ieeeeee, aaaaaaah. Zo klonk het ongeveer. Ik moet wel melden, dat ik het meest bang was voor het bindweefselmassage apparaat, maar ik dit nog best goed te doorstaan vond.

Een uur lang heb ik op mijn buik gelegen en toen we eenmaal klaar waren. (Ja WE!, want ik heb ook hard moeten werken met al dat gepuf) Was ik blij, dat de rit er op zat. Gelukkig werden mijn “gemartelde” beentjes en billetjes heerlijk gekoeld en ingesmeerd en mocht ik bijkomen met een gembershotje en een glas water. Gek, hoe je een soort van trots op jezelf kan zijn, omdat je de pijn doorstaan hebt. De jonge dame, vond ook dat ik het goed gedaan had, want zelf durft ze deze behandeling niet te doen!

Voor zes weken lang, stond er elke week zo’n heerlijke behandeling op de planning met als doel letterlijk strakker in het velletje te zitten. Eenmaal op de fiets, door naar de volgende afspraak, merkte ik op dat mijn benen beurs aanvoelde en al een beetje blauw werden. Dit hoort bij de behandeling, dus echt geschrokken ervan was ik niet. De een heeft hier meer last van, dan de ander en elke behandeling moeten de blauwe plekken minder worden. De foto’s, die ik hier deel kunnen als schokkend ervaren worden…

bindweefselmassage anti cellulitis

Een minder hobbelige huid

Eenmaal de dag na de eerste behandeling, waren de plekken wel heftig aanwezig. Ik moet bekennen, dat de plekken er heftiger uitzien, dan de pijn is die je er bij zal bedenken. Na vier dagen, waren de blauwe plekken vrijwel weg en was mijn lichaam weer hersteld voor de volgende Anti Cellulite Bindweefselmassage…

Een plaatje was het toen nog niet, maar na een aantal behandelingen merkte ik weldegelijk verschil en was mijn huid minder hobbelig en deed de anti cellulitis behandeling zijn werk. Goed om te weten, is dat een behandeling niet bij iedereen het gewenste effect kan hebben. Tevens is het belangrijk om gezond te eten, veel water te drinken en te blijven bewegen! Of ik nog een keer zo’n behandeling zal doen? We gaan het zien aankomende zomer…

Heb jij ooit een bindweefselmassage of anti cellulitis massage gehad en hoe heb jij dit ervaren? Wat vond jij van het bindweefselmassage apparaat?

Volg The Daily Dutchy ook op FacebookTwitterPinterest en Instagram!

X The Daily Dutchy X

© 2022 The Daily Dutchy Tekst en Fotografie - All rights reserved