Zucht! Deze irritaties ga je krijgen tijdens deze zomerhitte

Tuurlijk mogen we niet zeuren als het eindelijk zomers weer begint te worden. Ondanks mijn bleke huid en het vermogen om binnen een paar minuten compleet rood aan te lopen, zal ik ook de laatste zijn die zal gaan klagen bij een lekker zonnetje. Maar hallo, er is een verschil tussen warm weer en een bloedhitte. The Daily Dutchy en hoge temperaturen zijn niet altijd de beste combinatie dus hebben wij de verkoeling even opgezocht en dit lijstje vol met irritaties gemaakt die jij gegarandeerd nu ook hebt!

Zomerhitte irritaties The Daily Dutchy

#1 Waar komt dat zweet vandaan?!

Op mijn voorhoofd, tussen mijn benen en hallo: zelfs op mijn hand zie ik zweetdruppels liggen. Waar komt dat in vredesnaam vandaan? Nooit gedacht dat een mens ooit zoveel zou kunnen zweten.

#2 Plakken en schuren

Vrouwen, we kennen dit probleem allemaal! Geen enkele outfit is bestemd tegen het schuren van de benen of het blijven plakken van de benen. Vooral onprettig wanneer je in het openbaar vervoer moet zitten en vastgeplakt zit aan de stoelen. Eum, help?

#3 Verbranden

Smeren, smeren en nog eens smeren. Hoe veel we de zonnebrandmerken ook sponseren met dit weer, verbranden doen we alsnog! Niets fijner dan een verbrande neus, nek of rug waardoor je de hele nacht ligt te creperen van de pijn, right?

#4 Niets is geschikt om aan te doen

Mijn zomerkast is sinds april al compleet, tenminste dat dacht ik. Met deze tropische temperaturen lijkt het namelijk alsof alles veel te warm en te plakkerig is. De enige oplossing is dan ook om de godganse dag te spenderen in mijn bikini en teenslippers. Niet charmant, maar zeer noodzakelijk.

#5 Geen zin om te werken

Met warm weer wil niemand eigenlijk naar het werk. Want ja, peddelend in het zwembad klinkt nu eenmaal veel beter dan 8 uur achter je bureau te spenderen. Gelukkig is het idee van een verkoelend drankje aan het zwembad na je werk voldoende om je door de dag heen te helpen. En na 17:00 uur meteen een frisse duik nemen!

Hoe irriteer jij je nog meer tijdens de zomerhitte?

Bron beeld: Unsplash, Giphy

Volg The Daily Dutchy ook op FacebookTwitterPinterest en Instagram!

X The Daily Dutchy X

© 2019 The Daily Dutchy Tekst en Fotografie – All rights reserved

Jaimy Boer

Begint de dag niet zonder een grote kop koffie, heeft ontelbaar veel magazines en wil het liefst elke dag een bord truffel pasta naar binnen werken!